Organizația Mondială a Sănătății a trimis o echipă în China pentru a investiga originile noului coronavirus - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087vineri 14 aug 2020

Organizația Mondială a Sănătății a trimis o echipă în China pentru a investiga originile noului coronavirus

de S.J. Vineri, 10 iulie 2020, 13:54
- a A+
Imagine
O echipă de experţi din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a plecat spre China pentru a organiza o investigaţie asupra originilor noului coronavirus, care a declanşat actuala pandemie, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt a instituţiei, relatează Reuters și Agerpres.


Experţii OMS, specialişti în biologie şi epidemiologie, vor colabora cu oameni de ştiinţă din China pentru a stabili sfera de acţiune şi parcursul investigaţiei, după cum a declarat purtătoarea de cuvânt a OMS, Margaret Harris, în cadrul unei informări de presă.

De asemenea, ea a precizat că OMS nu va avea niciun rol în cadrul unui comitet independent de experţi, anunţat joi, care va analiza modul în care a fost gestionată la nivel mondial pandemia de COVID-19.

OMS, aspru criticată pentru reacţia sa iniţială la pandemia de COVID-19, anunţase joi că a înfiinţat un comitet independent de experţi, al cărui obiectiv este acela de a realiza "o evaluare onestă" a felului în care această organizaţie a gestionat criza sanitară şi care ar trebui să permită "prevenirea unor astfel de tragedii în viitor".

Potrivit directorului OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, noul comitet independent va furniza un raport interimar la o întrunire anuală a miniştrilor Sănătăţii, ce va avea loc în noiembrie.

Citește și:


2276 de afisari:)))
Mistrelutz [utilizator], Vineri, 10 iulie 2020, 14:00
+11/13
incompetenti maxim
acum ,ma??acum v-ati gandit ?
Exact au trimit hotul sa caute hotii
Boham [utilizator], Vineri, 10 iulie 2020, 14:22
+11/13
dap, in vreo 2 ani vom afla primele rezultate :-)))
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings