China emite alertă pentru ciuma bubonică şi interzice consumul unor animale considerate riscante - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087vineri 14 aug 2020

China emite alertă pentru ciuma bubonică şi interzice consumul unor animale considerate riscante

de DP Luni, 6 iulie 2020, 7:26
- a A+
Imagine
Autorităţile chineze au emis un avertisment cu privire la ciuma bubonică şi au interzis consumul anumitor animale după ce un caz suspect a fost raportat într-un spital dintr-o regiune nordică, scrie The New Daily , potrivit Mediafax. Cunoscută sub numele de Moartea Neagră a Evului Mediu, boala este foarte infecţioasă şi deseori răspândită de purici. Alerta vine la o zi după ce un spital a raportat cazul unui pacient care a testat pozitiv pentru această boală.


Comitetul de sănătate al oraşului Bayan Nur a emis o alertă de nivelul al treilea şi interzice vânarea şi mâncarea animalelor care ar putea transmite această boală.

De asemenea, populaţiei i se cere să raporteze eventualele cazuri suspecte de boală sau febră fără cauze clare şi să anunţe dacă găsesc orice marmotă bolnavă sau moartă.

Cazurile de ciumă bubonică se întâlnesc destul de frecvent în China, dar focarele au devenit tot mai rare.

În perioada 2009 - 2018, China a raportat 26 de cazuri şi 11 decese.


9714 afisariabia ne descurcam cu o raceala
Mistrelutz [utilizator], Luni, 6 iulie 2020, 8:14
+6/8
pandemica. Daca vine ceva mai grav..e vai de noi.
toate ciumele
Cib Ara [anonim], Luni, 6 iulie 2020, 8:25
+6/10
pleaca din china mai nou si cred ca am inteles de ce. sunt multi si greu de hranit . si mananca numai spurcaciuni . daca aveti rabdare si citiv=ti vedeti de unde ni se trag toate necazurie si cu covidu si ,.. cu ce va mai urma. de la consumul animalelor caini pisici pangolini , eu cred ca ei mananca orice mai putin carne de om. cred ca si maimute sacrifica. cautati in biblie i vedeti animalele "spurcate " . si regula a fost trasata acum vreo doua mii de ani din motive de sigurantaalimentara.
animalele spurcate , ori mananca mortaciuni , ori mananca alte animale , ori ori .. ori , toate au un alt rol decat acela de a oferii hrana omului . omului i s-au lasat anumita animale considerate @sigure@ .dar el nu a tinut cont de asta . suntem multi si lacomi si nu mai stim ce e bun si ce nu e bun t consum .

pt cine are timp.
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Leviticul+11&version=NTLR
"Aceasta este legea cu privire la animalele, păsările, făpturile care trăiesc în ape şi la creaturile care mişună pe pământ, 47 ca să puteţi face deosebire între ce este curat şi ce este necurat, între animalele care pot fi mâncate şi animalele care nu pot fi mâncate."

- o sa va intrebati , de ce nu avem voie ? de asta ca sa nu mai dea china si omsu si alti arafati alerte si sa nu traim ca sobolanii in catacombe de frica ciumelor
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings