Marcel Ciolacu: Vom depune o moţiune de cenzură care va trece 100% / Demisia lui Orban ar fi cea mai potrivită - Hotnews Mobile
1 € 1 USD miercuri 12 aug 2020

Marcel Ciolacu: Vom depune o moţiune de cenzură care va trece 100% / Demisia lui Orban ar fi cea mai potrivită

de N.O. Duminică, 5 iulie 2020, 21:56
- a A+
Imagine
Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat duminică seara că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură care "100% va trece" de votul Parlamentului. De asemenea, Ciolacu a spus că președintele României, Klaus Iohannis, ar trebui să îi ceară demisia lui Ludovic Orban din funcția de premier, pentru că liberalii " au făcut din această pandemie un joc politic".


"Vom depune o moţiune de cenzură şi această moţiune de cenzură va trece", a declarat Ciolacu, într-o emisiune la Antena 3, potrivit Agerpres.

Liderul interimar al social-democraţilor a spus că o primă formă a textului moţiunii a fost deja creionată de senatorul Şerban Nicolae şi că s-au strâns până în prezent 204 semnături de susţinere.

"Avem 204 semnături până acum. Primul text a fost lucrat de Şerban Nicolae", a precizat Marcel Ciolacu.

El a susţinut că PSD va avea voturile suficiente să treacă această moţiune de cenzură.

"Vom avea voturile suficiente să treacă această moţiune. Marea majoritate a liderilor grupurilor politice doresc să treacă această moțiune", a afirmat preşedintele interimar al PSD, care nu a avansat însă o dată certă la care va fi depusă moţiunea, ci doar a reamintit că a anunţat faptul că social-democraţii nu o vor depune în timpul stării de alertă.

Marcel Ciolacu a precizat, de asemenea, că PSD doreşte să meargă la consultările de la Cotroceni şi cu o propunere de prim-ministru după căderea Guvernului Orban.

"Vom prezenta şi un program de guvernare pe termen scurt. Dorim să mergem cu o propunere de prim-ministru, susţinută de toate forţele politice. (...) Noi vom depune o moţiune de cenzură şi 100% această moţiune va trece", a subliniat Ciolacu.

Întrebat dacă are deja un nume pentru un viitor prim-ministru, el a declarat că este preferat, în acest moment, "un specialist în economie".

"Românii au început să îşi dea seama cu cine au de-a face. Guvernul este lipsit de credibilitate. (...) Prim-ministrul e un mincinos patologic. (...) Orban nu mai are niciun fel de credibilitate. Preşedintele României trebuie să recunoască acest eşec politic numit Orban şi să îi ceară demisia. Ei (liberalii - n.r.) au făcut din această pandemie un joc politic şi acum acest joc politic li se întoarce în cap. (...) Cred că demisia lui Orban ar fi cea mai potrivită", a declarat Marcel Ciolacu.8976 de afisariNu depune PSD nici o motiune,
taro [utilizator], Duminică, 5 iulie 2020, 22:33
+35/41
bat din gura si atat. Daca trece motiunea inseamna ca PSD vrea sa treca la guvernare. Ciolacul vrea ciolanul?

Cine naiba vrea sa guverneze cu pandemia de covid pe cap si cu economia la pamant? PNL s-a bagat sa pregateasca anticipatele dar a venit pandemia. Abia asteapta Orban sa se scape asa guvernare.

Acum vine valul 2 de covid, sunt mai multe cazuri pe zi decat prin martie/aprilie si PSD a desfiintat carantia cu slugile lor din CCR. Si-au taiat singurii craca de sub picioare pentru ca nu mai pot tine bolnavii in carantina.
Mizerabil
Kovax [utilizator], Luni, 6 iulie 2020, 1:33
+16/16
O mizerie acest trădător de țară, Ciolacu!
inca 30 de comentarii comenteaza
Cookie Settings