Aproape jumătate din populația Statelor Unite ale Americii nu are un loc de muncă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0034sâmbătă 23 ian 2021

Aproape jumătate din populația Statelor Unite ale Americii nu are un loc de muncă

de R.M. Marţi, 30 iunie 2020, 15:00
- a A+
Imagine
Rata de ocupare a populației în Statele Unite a căzut la 52,8% în luna mai, ceea ce înseamnă că 47,2% dintre americani nu au un loc de muncă, scrie CNBC .


Rata de ocupare - persoanele care au un loc de muncă raportate la totalul populației adulte - este un indicator care oferă o imagine mai amplă a pieței muncii, deoarece ia în calcul nu doar persoanele care primesc ajutor de șomaj, ci și pe cele care au renunțat să mai caute un loc de muncă.

În ianuarie 2020, înainte de epidemia de coronavirus, rata de ocupare a populației era de 61,2%, în timp ce recordul după al Doilea Război Mondial datează din anul 2000 - 64,7%.

"Pentru a aduce rata de ocupație a populației la vârful din 2000, trebuie să creăm 30 de milioane de locuri de muncă", a afirmat Torsten Slok, economist șef al Deutsche Bank.


4435 de afisariin afara de aceasta situatie de mizerie
..13 [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 15:33
+9/13
Pensionarii din USA care beneficiaza de pensii private au inregistrat scaderi ale pensiilor - unii dintre acestia avand o pensie mai mice cu 70% - Munuchin a fost solicitat sa gaseasca solutii...

Cand vad ca la noi lumea continua sa primeasca salariul fara sa faca nimica, pensii inregistreaza cresteri stau si ma intreb daca toate bujiile romanilor sunt in functiune in stare normala.

Nesimtitii aiai= din Parlament, in principal de la #ciumarosie, din cand in cand mai baga cate un vreasc pe foc ca sa ce???

Ro nu o sa mai aiba de unde sa se fure, oamenii isi vor pazi si mai strasnic banii/averea, statul este indatorat si continua sa se indatoreze si atunci sa vedem ce o sa mai faca unii in viitorul apropiat si nu numai
Joburi in sectorul de service ....kaputt!
mike123 [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 15:24
+8/28
Pai s-au cam dus joburile din vinzari de cind au taiat (super-impozat) importurile din China!
Cine s-ar fi asteptat?
Singurul sector care (inca) merge este productia de armament, pe care il baga pe git partenerilor strategici!
In rest, America nu mai produce mare lucru....si se vede!
Plus COVID-ul si Orangegutanul nu ajuta!
inca 9 comentarii comenteaza