VIDEO Madrilenii și-au clătit în sfârșit ochii cu operele de artă din marile galerii / Muzeele au fost redeschise - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

VIDEO Madrilenii și-au clătit în sfârșit ochii cu operele de artă din marile galerii / Muzeele au fost redeschise

de N.O. Sâmbătă, 6 iunie 2020, 17:39
- a A+
Imagine
Rezidenții Madridului purtând măști de protecție și păstrând doi metri distanța au putut vizita din nou sâmbătă faimoasele galerii, după ce muzeele Prado, Regina Sofia și Thyssen-Bornemisza s-au redeschis după aproape trei luni, relatează Reuters.


"Chair abia așteptam să mă întorc. Să văd cum se întoarce la viață mă emoționează", a spus masterandul Alejandro Elizalde, în timp ce își ștergea lacrimile privind "La Meninas" de Diego de Velazquez din cadrul Muzeului Prado.

Guvernul a închis muzeele de stat pe 12 mai pentru a opri răspândirea coronavirusului. Restricțiile au fost ridicate gradual, în timp ce în Madrid restricțiile au fost ridicate extrem de lent din cauza numărului de cazuri de Covid-19.

Prado și Regina Sofia nu sunt complet deschise.

"Este un sentiment foarte ciudat și în același timp este foarte bine, pentru că nu am văzut niciodată atât de puțină lume la Regina Sofia", a spus Elena Vazquez, om de afaceri.
1835 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings