Ciolacu îi răspunde lui Iohannis: ​În acest moment, Liviu Dragnea e în închisoare. Legile justiției nu au ajutat niciun PSD-ist - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1823duminică 25 iul 2021

Ciolacu îi răspunde lui Iohannis: ​În acest moment, Liviu Dragnea e în închisoare. Legile justiției nu au ajutat niciun PSD-ist

de C.D. Miercuri, 3 iunie 2020, 16:57
- a A+
Imagine
Cu PSD făcut responsabil de președintele Klaus Iohannis de măcelărirea legilor Justiției, Marcel Ciolacu îi răspunde șefului statului, susținând că actele normative "nu au ajutat niciun PSD-ist".


"​În acest moment Liviu Dragnea e în închisoare. Legile justiției nu au ajutat niciun PSD-ist", a spus liderul social-democrat.

Ciolacu a comentat că, de fiecare dată când Guvernul face "o tâmpenie", șeful statului iese cu o declarație care să "o acopere".

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că Guvernul va elabora o serie de proiecte pentru "a repara" Legile Justiţiei, în perioada următoare fiind programate consultări în acest sens cu specialişti.

"Guvernul va veni cu iniţiativă legislativă pentru a repara Legile Justiţiei. Trebuie să ducem la bun sfârşit, dragi români, ce am început acum un an de zile la referendum, când am oprit această măcelărire a Legilor Justiţiei. Dar ele sunt în funcţiune şi sunt imperfecte. Trebuie continuată această procedură. Aşadar, în săptămânile următoare, vor avea loc consultări şi eu voi avea consultări cu specialişti din domeniul Justiţiei, cu politicieni. Guvernul va lucra la proiecte de legi şi vor fi înaintate Parlamentului pentru a fi reparate aceste Legi ale Justiţiei, pentru a fi în conformitate cu ceea ce, în definitiv, doresc românii şi s-au exprimat foarte clar la referendum", a declarat şeful statului la Palatul Cotroceni.

Preşedintele a acuzat PSD că este "partidul care a încercat, încearcă să frângă independenţa justiţiei".


2966 de afisaridar stai
transpenibilus [utilizator], Miercuri, 3 iunie 2020, 17:46
+9/13
Ciolacu, danciloasa, valkov, orlando kiparusul, olguta, serban nicolae, tudorel toaderul, ala chel care a venit de la prm, ciordache, etc. nu trebuiau sa fie deja la Jilava?

De ce vorbeste ciolacul in libertate??? Iar PSD sa fie scos in afara legii si desfiintat.
Absolut dezgustator
panduru [utilizator], Miercuri, 3 iunie 2020, 18:02
+9/13
individul asta, impreuna cu stapanu-sau, alaturi de care zambeste in poza de mai sus.
inca 10 comentarii comenteaza