SUA acuză China că blochează zborurile americane - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

SUA acuză China că blochează zborurile americane

de RA Sâmbătă, 23 mai 2020, 16:34
- a A+
Imagine
​Autorităţile americane acuză China ca blochează reluarea zborurilor companiilor aeriene din Statele Unite şi cere unor companii de transport aerian din China să-şi declare orarele de zbor guvernului din SUA, scrie Reuters .


Administrația președintelui Donald Trump a încetat să impună restricții transportatorilor aerieni chinezi, dar susţine că discuțiile cu China nu au ajuns la un acord.

Departamentul de Transport al Statelor Unite, care încearcă să convingă China să permită reluarea serviciului aerian american de transport al pasagerilor în China, a amânat câteva zboruri charter ale companiilor chineze pe motiv că nu ar respecta cerințele de notificare.

Într-un ordin publicat pe un site al guvernului SUA, departamentul a menționat că Delta Air Lines și United Airlines doresc să reia zborurile către China în iunie, chiar și în condițiile în care transportatorii chinezi au continuat zborurile americane în timpul pandemiei COVID-19. Ordinul mai spune că Air China, China Eastern Airlines Corp, China Southern Airlines Co, Hainan Airlines Holding Co și filialele sale trebuie să prezinte, până în mai 27, un program și alte detalii privind zborurile.


3371 de afisari


Ooof
RoyPeters [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 22:09
+2/10
SUA acuza, SUA sanctioneaza, SUA obliga, SUA ameninta, SUA se retrage etc.....Astea sunt noile directii strategice ale politicii externe americane? Creeaza incredere, siguranta si apreciere pozitiva??
SUA...prea multe ordine...
ggiiggii [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 18:01
-1/13
prea multe cerinte si prea urat exprimate.
Abia astept ziua in care le va cineva peste nas rau de tot( 9/11) a fost un teatru prost regizat chiar de ei....
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings