Avionul prăbușit în Pakistan: Cel puţin 97 de morţi - nou bilanţ - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Avionul prăbușit în Pakistan: Cel puţin 97 de morţi - nou bilanţ

de N.O. Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:41
- a A+
Imagine
Cel puţin 97 de persoane au murit vineri după prăbuşirea unui Airbus A320 asupra unui cartier rezidenţial din Karachi, marele oraş din sudul Pakistanului, potrivit unui nou bilanţ publicat sâmbătă de autorităţile care au raportat de asemenea și doi supraviețuitori , relatează AFP.


Avionul companiei Pakistan International Airlines (PIA) s-a prăbuşit peste mai multe case în timp ce se apropia de aeroportul din Karachi. Ultimul bilanţ este de 97 de morţi şi doi supravieţuitori dintre ocupanţii aparatului, au anunţat serviciile sanitare din provincia Sindh, unde Karachi este capitala.

Aparatul care venea de la Lahore transporta 99 de persoane (91 de pasageri și 8 membri ai echipajului, potrivit PIA. Unul dintre cei doi supravieţuitori care au scăpat ca prin minune este Zafar Masud, preşedintele Bank of Punjab, una dintre cele mai mari bănci din Pakistan, a precizat preşedintele PIA, Arshad Malik.

Operaţiunile de salvare s-au încheiat în zorii zilei de sâmbătă, potrivit autorităţilor. Toată ziua de vineri, echipele de salvare şi locuitori au căutat corpuri prin moloz. Un jurnalist AFP a văzut mai multe cadavre carbonizate încărcate într-o ambulanţă.2724 de afisari


avionul
..13 [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 13:07
0/2
s-a prabusit intr-o zona rezidentiala - 25 de case au fost afectate in miezul zilei - de acolo nici o victima???

Uite ca asa se intampla in unele tari - obligate de procedurile internationale sa acorde transparenta maxima problemelor care au aparut si sunt atent monitorizate dar uita de altele...
comenteaza
Cookie Settings