Actor din "Twilight", găsit mort alături de iubita sa într-un apartament din Las Vegas - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Actor din "Twilight", găsit mort alături de iubita sa într-un apartament din Las Vegas

de Red. Life Marţi, 19 mai 2020, 14:44
- a A+
Imagine
​Actorul Gregory Tyree Boyce , cunoscut din franciza "Amurg/ Twilight", a murit la 30 de ani. Actorul şi iubita sa au fost descoperiţi morţi într-un apartament din Las Vegas.


Actorul şi iubita sa, Natalie Adepoju, de 27 de ani, au fost descoperiţi morţi pe 13 mai, într-un apartament din Las Vegas.

Deşi cauza morţii nu a fost încă făcută publică, The Mirror scrie că în apartament a fost descoperită o substanţă albă, care ar putea fi un drog.

În afară de rolul din "Twilight", Boyce a mai jucat în scurtmetrajul "Apocalypse", iar, recent, luase decizia de a-şi deschide un restaurant, unde băuturile urmau să aibă nume de rapperi celebri.

Informaţia despre decesul actorului vine la două săptămâni după ce Stephenie Meyer a anunţat lansarea unui nou volum din seria "Twilight".

"Midnight Sun" va fi o repovestire a seriei din perspectiva vampirului Edward Cullen, informează Mediafax.3543 de afisari


Era coronavirus sub forma de pudra.
Lok [utilizator], Marţi, 19 mai 2020, 14:55
+1/1
Clar nu e bine sa il tragi pe nas. Oare fiind interzisa autopsia in perioada asta, ce se va trece pe certificatul de deces?
depinde daca au apucat sa-i faca test
stilatu [utilizator], Marţi, 19 mai 2020, 15:53
0/0
chiar sunt surprins sa vad stirea in forma asta...
comenteaza
Cookie Settings