Jurgen Klopp, despre posibilitatea ca Liverpool să nu fie campioană a Angliei: "Sunt lucruri mai grave în viaţă. Oamenii mor" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Jurgen Klopp, despre posibilitatea ca Liverpool să nu fie campioană a Angliei: "Sunt lucruri mai grave în viaţă. Oamenii mor"

de A.I. Marţi, 19 mai 2020, 9:27
- a A+
Imagine
​Antrenorul Jurgen Klopp a vorbit, luni, despre posibilitatea ca echipa sa, Liverpool, să nu poată câştiga campionatul Angliei, în cazul în care Premier League nu se va relua.


"Există lucruri mai grave în viaţă decât să nu câştigi titlul de campion. Mulţi oameni din jurul nostru au probleme grave. Oamenii mor", a declarat Klopp pentru Bild.

Klopp a precizat că protocolul de reluare a antrenamentelor colective este mai mult decât mulţumitor. "Centrele de antrenament şi formare ale cluburilor profesioniste vor fi locurile cele mai sigure. Nimeni nu va putea fi infectat acolo", a mai spus Klopp.

Premier League a ales data de 12 iunie pentru o posibilă reluare a meciurilor, însă totul depinde de evoluţia situaţiei legate de pandemia de coronavirus, transmite News.ro.


817 afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings