Cristina Bogdan: De Paște stăm acasă. Hai să facem live și cu Cristos și atunci cu siguranță lumina s-ar putea să se aprindă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 20 iun 2021
În sufletul omului - dialog online zilnic Youtube-Perspektiva

Cristina Bogdan: De Paște stăm acasă. Hai să facem live și cu Cristos și atunci cu siguranță lumina s-ar putea să se aprindă

de Eugen Istodor Vineri, 17 aprilie 2020, 14:37
- a A+
Imagine
Pe Youtube-Perspektiva intrați "în sufletul omului". Astăzi: Cristina Bogdan, prodecan Facultatea Litere-București. Om cu inima la Dumnezeu, Cristina Bogdan zilele acestea de Paște respectă statul acasă. Și-a amintit de o piatră luată amintire de la Muntele Sinai. O piatră pe netezimea căreia a înflorit rugul. Și piatra aceia "i-a spus" că lumina de Paște se poate aprinde în suflet dacă ai credință.


CLICK aici pentru VIDEOdialogul cu Cristina Bogdan în întregime. Profesoarei îi este dor de studenți. Omul are grijă de pisoiul Naruto. Soție și mamă, în casă, savurează din bucatele pregătite de Dragoș și Maria.

Dialogul în întregime:

Pe YOUTUBE Perspektiva intri zilnic în casa unui om ales de Istodor. Un om care vindecă prin povestea frica de rău, urât, Covid.


3015 afisariTaci o clipa
NoFive [utilizator], Vineri, 17 aprilie 2020, 20:21
+6/6
Tare anapoda suna asta cu facutul live cu Cristos. Nici metafora, nici cal, nici magar. Aiurea.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 1:59
+5/5
comenteaza