VIDEO Cazinoul Constanța intră în reabilitare luna aceasta/ Ion Ștefan: Până pe 15 aprilie vom da ordinul de începere a lucrărilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517miercuri 03 iun 2020

VIDEO Cazinoul Constanța intră în reabilitare luna aceasta/ Ion Ștefan: Până pe 15 aprilie vom da ordinul de începere a lucrărilor

de CP Luni, 6 aprilie 2020, 19:00
- a A+
Imagine
Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, susține că a fost obținută autorizația de construire pentru Cazinoul Constanța.


"Aşa cum ne-am angajat, pe data de 15 aprilie, cel mai târziu, vom da ordinul de începere a acestor lucrări. Deci noi cei de la Ministerul Lucrărilor Publice ne ţinem de investiţiile programate şi de termenele propuse. Aşa cum am spus şi în şedinţa trecută, avem şi finanţare şi vom continua lucrările", a spus Ion Ștefan, pe un ton foarte entuziasmat, la începutul ședinței de Guvern de luni.

Acesta a precizat că autorizaţia de construire a fost emisă vineri. Ion Ștefan susține că nu mai sunt semne de întrebare legate de reabilitare. "Domnul premier, nu mai avem semne de întrebare. Vom reconstrui Cazinoul Constanţa. Avem finanţare avem bani, avem proiectul, ne ţinem de termene, vom finaliza aşa cum ne-am angajat", a mai spus Ion Ștefan.

Lucrările încep după patru ani de licitații eșuate în mod repetat. Lucrările sunt estimate la circa 94 milioane lei. Clădirea a fost predată de Primăria Constanței, în luna ianuarie, Companiei Naționale de Investiții și constructorului.
Vezi de la minutul 23.00
3166 de afisari


Orice veste
Alexa.99. [utilizator], Luni, 6 aprilie 2020, 19:13
+7/11
care tine de reluarea activitatii este un semn bun.
Azi am vazut la tv un reportaj cu persoane ca nu mai au nici bani sa-si ia alimente pentru ca nu mai au loc de munca din martie si aveau salarii mici, de exemplu lucrau la curatenie.
HotNews, va rog, se pot prezenta asemenea cazuri? Pentru ca se vorbeste doar de cei din somaj tehnic (care presupune un venit) dar sunt oameni care efectiv nu vor mai avea bani de mancare. Prea putin se vorbeste de ei si trebuie sa-i vedem si sa-i ajutam sau sa intelegm clar unde ne aflam si spre ce mergem.
Este un monument istoric.
asavreau [utilizator], Marţi, 7 aprilie 2020, 9:20
+2/2
Tu ești un altfel de monument.
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings