Coronavirus: Rusia este gata să colaboreze cu SUA şi Arabia Saudită în privinţa scăderii producţiei de petrol - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3293miercuri 03 iun 2020

Coronavirus: Rusia este gata să colaboreze cu SUA şi Arabia Saudită în privinţa scăderii producţiei de petrol

de Ionut Baias Sâmbătă, 4 aprilie 2020, 1:49
- a A+
Imagine
Rusia este gata să coopereze cu Statele Unite şi cu Arabia Saudită în privinţa scăderii producţiei de petrol, a anunţat vineri preşedintele rus Vladimir Putin, care are în vedere o reducere de zece milioane de barili pe zi, transmite AFP.


"Suntem pregătiţi pentru un acord cu partenerii noştri în cadrul mecanismului OPEC şi suntem pregătiţi să cooperăm cu SUA pe acest subiect", a afirmat Vladimir Putin, conform transcriptului videoconferinţei cu ministrul Energiei, publicat pe site-ul Kremlinului.

"Conform estimărilor preliminare, cred că este posibil să existe o scădere (a producţiei de petrol) de aproximativ zece milioane de barili pe zi. Poate un pic mai puţin, poate un pic mai mult'', a precizat preşedintele rus.


1013 afisari


Daca Putin
Rahan5 [utilizator], Sâmbătă, 4 aprilie 2020, 2:27
+2/6
vroia ,,Pace Petroliera" avea grija sa accepte egalarea productiei cu Arabia Centrala in februarie 2020, dar n-a vrut !.
La vreo 10,5 milioane de barili / zi fiecare .
Inca din 2006, adica de 14 ani de zile, Statul Arabia Centrala a cerut insistent Oprirea Cresterii aproape continue a productiei lui Putin si ,unilateral, a mentinut productia sub cea a lui Putin. Desi in tot acest timp Statul Arabia Centrala a avut instalatii suficiente desfasurate capabile sa inunde toata Piata Mondiala cu Petrol !.
brain washed
balamuk [utilizator], Sâmbătă, 4 aprilie 2020, 5:50
0/6
acest "razboi sfant" dus de 2 dintre dictatorii odiosi ai planetei: Putin si Printul Salam cu Paine al Arabiei...in plina criza mondiala denota doar micimea acestor 2 imberbi carora nu le pasa de ce se intampla in jurul lor, nici macar nu le pasa de proprii conationali
comenteaza
Cookie Settings