VIDEO "Coronavirus Rhapsody", parodia după "Bohemian Rhapsody", virală pe internet - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517miercuri 03 iun 2020

VIDEO "Coronavirus Rhapsody", parodia după "Bohemian Rhapsody", virală pe internet

de Red. Life Miercuri, 1 aprilie 2020, 9:51
- a A+
Imagine
Doi americani au compus o parodie după hitul Queen "Bohemian Rhapsody" având ca temă coronavirusul. Piesa "Coronavirus Rhapsody" a devenit virală pe internet, având peste 3,86 milioane de vizualizări pe YouTube.


Iniţial, actorul de stand-up comedy Dana Jay Bein, din Cambridge, Massachusetts, a recompus versurile hitului rock lansat în 1975. Apoi a adăugat vocea lui Adrian Grimes.

"Este febră? / Este doar alergie? / Prins în autoizolare / Fără să scapi de familie", sunt versurile cu care începe parodia.

Piesa vorbeşte despre măsurile de precauţie care trebuie să fie luate în timpul pandemiei - "Nu-ţi atinge ochii/ Dezinfectează repede / Sunt doar un tip amărât / Fără măsuri de securitate la locul de muncă / Pentru că se răspândeşte repede/ Deşi mă spăl pe mâini".

Cântecul mai vorbeşte despre distanţare socială, curba de creştere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, pierderea slujbelor, panica provocată de lipsa hârtiei igienice etc.

Piesa, publicată pe YouTube pe 22 martie, a fost vizualizată până în prezent de 3,86 de milioane de ori, informează Mediafax.1137 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings