Tablou al lui Vincent van Gogh, furat dintr-un muzeu care era închis din cauza coronavirusului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517miercuri 03 iun 2020

Tablou al lui Vincent van Gogh, furat dintr-un muzeu care era închis din cauza coronavirusului

de Red. Life Luni, 30 martie 2020, 18:24
- a A+
Imagine
Un tablou al pictorului post-impresionist Vincent van Gogh a fost furat în noaptea de duminică din Muzeul Singer din oraşul Laren (Olanda), a anunţat luni agenţia de presă olandeză ANP, citată de Reuters.

Tabloul "Lentetuin", cunoscut şi sub titlul "Spring Garden", o pictură din 1884 ce prezintă grădina casei parohiale din Neunen, fusese împrumutat de la Groninger Museum, transmite Agerpres .

"Suntem furioşi, şocaţi şi întristaţi", a declarat Evert van Os, directorul general al Muzeului Singer, într-o conferinţă de presă difuzată pe platforma YouTube.

Muzeul olandez este în prezent închis din cauza pandemiei de coronavirus. De menționat că este singurul tablou furat de hoți.

Poliția olandeză a precizat că ușile de sticlă ale muzeului au fost forțate în jurul orei 03:15. Muzeele olandeze sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus începând din data de 12 martie.


1335 de afisari


N-are nici o treaba furtul cu pandemia
1anonim [utilizator], Luni, 30 martie 2020, 23:00
+1/1
Nu stiu cum sa-si ascunda prostia.. Directorul muzeului e un incapabil daca hotul a intrat prin fortarea usilor de sticla.. Da si societatea de asigurare trebuia sa vada asta.. si acolo alt prostanac..
comenteaza
Cookie Settings