Alți 3 români din străinătate au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul deceselor - 11 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087joi 13 aug 2020

Alți 3 români din străinătate au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul deceselor - 11

de I.H. Joi, 26 martie 2020, 13:32
- a A+
Imagine
Alți 3 români din străinătate, mai exact din Italia, Franța și Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel că bilanțul deceselor de la începutul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategică.


În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 59 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19: 44 în Italia, 4 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, 3 în Franța și câte unul în Tunisia, Irlanda, Marea Britanie și Luxemburg.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment au decedat 11 cetățeni români aflați în străinătate - 8 în Italia, 2 în Franța și unul în Marea Britanie, conform datelor transmise joi de către Grupul de Comunicare Strategică.

Bilanțul anunțat cu o zi în urmă era de 8 decese - 7 în Italia şi unul în Franţa, ceea ce înseamnă că în ultimele 24 de ore alți trei români au murit în Italia, Franța și Marea Britanie.2620 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings