Armata va instala la Constanța un nou spital modular de izolare și tratament pe care l-a achiziționat din Olanda / FOTO Convoiul de camioane a intrat în țară - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087miercuri 12 aug 2020

Armata va instala la Constanța un nou spital modular de izolare și tratament pe care l-a achiziționat din Olanda / FOTO Convoiul de camioane a intrat în țară

de Victor Cozmei Joi, 26 martie 2020, 12:51
- a A+
Imagine
Un convoi de autocamioane care transportă Spitalul Modular de Izolare și Tratament achiziționat din Olanda de Direcția medicală a MApN, a intrat joi, 26 martie, în România, prin PTF Nădlac, anunță MApN. Spitalul Modular de Izolare și Tratament va funcționa ca o secție extinsă de boli infecțioase a Spitalului Militar de Urgență din Constanța.


"Această capabilitate medicală militară va fi instalată de structuri din MApN în campusul militar ce va fi amplasat pe terenul stadionului "Portul" din Constanța", transmite ministerul Apărării.

Operațiunile de pregătire a campusului sunt realizate cu sprijinul militarilor din Statul Major al Forțelor Navale, Statul Major al Forțelor Terestre, Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii, Comandamentul Logistic Întrunit și Direcția medicală a MApN.

Reamintim că și în București Armata a instalat un spital mobil ROL 2 containerizat care are în compunere corturi medicale și containere - care cuprind, printre altele, unități de triaj, laborator, radiologie, sterilizare, zonă de decontaminare.

2975 de afisariNava construita la Galati de ocidentalii imperiali
Adry@n [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 13:55
+3/3
https://en.wikipedia.org/wiki/Holland-class_offshore_patrol_vessel
Olanda?
Adry@n [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 13:54
+2/4
Pai ce nu putem sa facem noi din carpa de la noi ?
Astia vor sa ne ia portul constanta, azi cu cortu maine cu portul. :)))
Ma gandesc ca sunt multi idioti care cred ca olandezi ne vor portul, ca sa il puna pe butuci ca fara portu constanta
o sa le fie bine lor. Portu e pe butuci doar cateva sute demuncitori si alte cateva sute de pile lucreaza acolo. Astia daca il iau si il modernizeaza dau de papa si pa prostii nationalisti, nu mai merge cu pile.
In 2016 Ciolos a semnat contract cu Damen, aia care au santierul galati si care fac nave pt armata olandeza. A venit puscariasu cu pardidu si au rupt contractul, nici acum nu avem corvete. Uite ce nave construiesc la galati pt armata olandeza. De mancare era pt romani, dar de nu a vrut PSD-ul sa manance romanii...
comenteaza
Cookie Settings