Declarația pe proprie răspundere și adeverința de la angajator. Oficial: noi modele simplificate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087joi 13 aug 2020

Declarația pe proprie răspundere și adeverința de la angajator. Oficial: noi modele simplificate

de D.D. Joi, 26 martie 2020, 12:46
- a A+
Imagine
​Guvernul a decis simplificarea declarației pe proprie răspundere și a adeverenției eliberate în privința datelor care necesită a fi completate. Cele două documente sunt necesare pentru a justifica deplasarea în afara locuinței în această perioadă.


DESCARCĂ AICI MODEL DECLARATIE PROPRIE RĂSPUNDERE

DESCARCĂ AICI MODEL ADEVERINȚĂ ANGAJATOR

Potrivit Grupului de comunicare strategică, documentul poate fi tipărit și completat olograf ("de mână") în câmpurile predefinite, necesitând totodată semnătura olografă a titularului.

Totodată, declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

Orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea.

În acest sens, Guvernul avertizează asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale.

În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive electronice, aceasta se va realiza în sensul prezentării fotografiei documentului menționat, pe care trebuie să figureze semnătura olografă a titularului (declarația pe proprie răspundere) sau autentificarea angajatorului (adeverința angajator).

Persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.


60677 de afisarimodel
Soljenitin [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:50
+14/14
pai si modelele vechi mai sunt valabile? ca am printat cateva zeci :)))
sctii frumos de mana
..13 [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 13:45
+10/10
dar trebuie sa ai hartie...

rupi de la toaleta
inca 21 de comentarii comenteaza
Cookie Settings