Paolo Maldini descrie coronavirusul: "Simţi acea gheară în piept, mi-am pierdut simțurile" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4671luni 06 apr 2020

Paolo Maldini descrie coronavirusul: "Simţi acea gheară în piept, mi-am pierdut simțurile"

de Diana Ene Marţi, 24 martie 2020, 13:49
- a A+
Imagine
​Paolo Maldini , fost jucător legendar al celor de la AC Milan și în prezent directorul tehnic al milanezilor, a fost infectat cu noul coronavirus și a povestit ce simptome a avut, precizând că durerile au fost destul de puternice și și-a pierdut gustul și mirosul."Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu.

Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte", a explicat Maldini pentru Corriere della Sera, citat de Digi Sport.

"Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat"

"Şi Daniel simte dureri şi febră, dar e tânăr şi are tot o formă uşoară. Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat, dar virusul a ieşit deja din ei, pentru că rezultatul testelor a fost negativ. Mi-e tare dor de jucători, 14 zile nu i-am văzut deloc!", a mai spus directorul tehnic al milanezilor.

Liverpool vs Atletico Madrid nu ar fi trebuit jucat cu spectatori în tribună

Paolo Maldini este de părere că meciul retur dintre Liverpool și Atletico Madrid, din optimile Champions League, nu ar fi trebuit să se joace cu spectatori în tribună. Partida s-a jucat pe 11 martie, pe Anfield, iar madrilenii s-au impus cu 3-2 (4-2 la general), obținând calificarea în sferturi.

"Fotbalul trebuia oprit mai înainte. A fost o nebunie să joci cu porţile deschise Liverpool - Atletico, în tribună cu 4.000 de fani madrileni veniţi dintr-un focar ştiut", a mai zis Maldini.


5606 afisari


...
Task Damager [utilizator], Marţi, 24 martie 2020, 14:10
+5/9
La cat este de contagios, il poti lua si din aer, daca cineva a tusit in zona chiar si cu jumate de ora inainte. Uita-te naibii la statistici si ai sa vezi ca nu numai "vedetele" se imbolnavesc.

Ma crucesc de cata rautate vad in unii dintre comentatorii Hotnews.
Stiti numai sa va dati destepti si mari smecheri din spatele tatasturii, cand poate in realitate nu sunteti decat niste mucosi care ati face pe voi intr-o situatie reala de criza. Stiti numai sa faceti misto si sa aruncati cu prostii in toti si in toate....
N-ai nici o dovada ca
Rahan5 [utilizator], Marţi, 24 martie 2020, 15:16
+2/2
se ia din aer cu jumate de ora mai dinainte.
Depinde mult de umiditatea si temperatura aerului.
Daca aerul este relativ uscat si are peste 20 de grade C nu cred ca rezista picaturile din tusit in aer mai mult de 5 secunde.
Un lucru este relativ sigur: Daca virusul este singur in aer, fara sa fie intr-o picatura de apa, moare aproape instantaneu.
Adica cam orice molecula de oxigen din aer si care il loveste ,,ii arde unul din tepi" si nu mai poate intepa celula plamanului. Cu alte cuvinte oxigenul ii arde toti tepii virusului in cateva secunde.
Un virus cu tepii arsi este un virus mort.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings