Fost campion olimpic la înot, despre coronavirus: "Cel mai rău virus pe care l-am suportat vreodată" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4671luni 06 apr 2020

Fost campion olimpic la înot, despre coronavirus: "Cel mai rău virus pe care l-am suportat vreodată"

de A.I. Marţi, 24 martie 2020, 11:43
- a A+
Imagine
Cameron van der Burgh este un nume important în natația mondială, fostul sportiv de performanță din Africa de Sud cucerind inclusiv aurul olimpic. Depistat pozitiv cu Covid-19 , Cameron a dat detalii despre coronavirus și i-a îndemnat pe oameni să aibă mare grijă de ei.


Cel mai rău virus pe care l-a avut

"De departe, a fost cel mai rău virus pe care l-am suportat vreodată, în ciuda faptului că sunt o persoană sănătoasă, cu plămâni puternici, cu un stil de viață ordonat. N-am fumat niciodată și am făcut sport de performanță de când mă știu.

Deși simptomele cele mai severe s-au diminuat și nu mai am febră, încă mă lupt cu oboseala și cu o tuse de care nu pot să scap. Orice activitate fizică măruntă, cum ar fi mersul pe jos, mă epuizează pentru ore întregi" - Cameron van der Burgh, pe contul personal de Twitter.

Retras din sportul de performanță, Cameron a precizat că încă nu s-a vindecat, dar că urmează îndeaproape sfaturile medicilor pentru a redeveni un om sănătos.

Îndeamnă la seriozitate

"Sportivii vor continua să se antreneze, pentru că nu există clarificări în ceea ce privește Jocurile Olimpice și astfel se vor expune la riscuri inutile, iar cei care vor încerca să revină la antrenamente vor mări timpul de recuperare. Vă rog să aveți grijă de voi! Sănătatea e cea mai importantă. Covid-19 nu este o glumă!", a completat van der Burgh , citat de Digisport.

În vârstă de 31 de ani, Cameron van der Burgh s-a născut la Pretoria, Africa de Sud, iar cea mai importantă performanță a carierei a fost cucerirea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), în proba de 100 metri bras (a reușit să doboare recordul mondial la acel moment: 58.46).

Coronavirus în lume: Majoritatea noilor cazuri de infecții sunt în Europa și SUA / Aproape 20% din populația globului este obligată să stea în izolare


8063 de afisari


...
KayT [utilizator], Marţi, 24 martie 2020, 12:39
+9/11
Multi dintre cei care se cred tineri si sanatosi, prin urmare invincibili, sunt in realitate sedenari, supraponderali, au cate vreo boala nediagnosticata si nu vor trece asa usor prin boala asta cum isi imagineaza ei.

Mai ales cand spitalele vor fi pline si medicii vor fi si ei bolnavi sau supra-solicitati.

Aveti grija de voi si stati acasa.
bună analogia
zavalitaa [utilizator], Marţi, 24 martie 2020, 17:57
+4/4
Dap, analogia e corectă. Mai ales în privința câștigului zero.
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings