Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitală își reduce activitatea - consultaţiile din ambulatoriu au fost anulate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087miercuri 12 aug 2020

Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitală își reduce activitatea - consultaţiile din ambulatoriu au fost anulate

de Redactia Miercuri, 18 martie 2020, 15:15
- a A+
Imagine
Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Filantropia din Capitală anunță că îşi reduce activitatea, în contextul pandemiei de coronavirus, astfel că au fost anulate consultaţiile din ambulatoriu, fiind prioritare doar cazurile care reprezintă o urgenţă medicală.


Potrivit unui anunț făcut pe Facebook de către reprezentanții spitalului, consultaţiile din ambulatoriu integrat au fost anulate, fiind prioritare doar cazurile ce reprezintă o urgenţă medicală, iar efectuarea ecografiilor de morfologie fetală a fost suspendată pe o perioadă de 30 de zile, pe întreaga perioadă a stării de urgenţă.

Conducerea spitalului recomandă pacientelor să îi contacteze telefonic sau prin email pe medicii curanţi.

Totodată, declararea nou-născuţilor se va face doar de către mamele internate, nemaifiind necesară prezenţa taţilor în spital, iar rezultatele analizelor vor fi disponibile în punctul de triaj pacienţi.

Spitalul mai anunță că va fi pusă la dispoziţia pacientelor o platformă de comunicare online cu medicii spitalului.

"Vă rugăm să înţelegeţi că aceste măsuri sunt în conformitate cu recomandările DSP, INSP şi MS şi sunt menite pentru a vă proteja pe dumneavoastră ca şi pacienţi, dar şi pe cadrele medicale aflate în timpul serviciului! Vă rugăm să respectaţi măsurile adoptate de către conducerea spitalului! Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă garantăm că vom reveni la programul normal de funcţionare odată cu încetarea epidemiei de SARS-CoV-2 (covid-19)", mai transmit reprezentanții Spitalului Filantropia.


1700 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings