​VIDEO Elton John a izbucnit în plâns în timpul unui concert. Cântărețul suferă de pneumonie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4674duminică 05 apr 2020

​VIDEO Elton John a izbucnit în plâns în timpul unui concert. Cântărețul suferă de pneumonie

de Gabriela Florea Duminică, 16 februarie 2020, 22:24
- a A+
Imagine
​​Cântărețul britanic Sir Elton John a părăsit scena în lacrimi duminică seară, după ce nu a mai putut să-și ducă la bun sfârșit concertul pe care îl susținea în Auckland, Noua Zeelandă. Cântărețul în vârstă de 72 de ani a izbucnit în plâns în timp ce publicul îl aplauda și îl încuraja, scrie The Independent .La începutul concertului, Elton John a anunțat că a fost diagnosticat cu o formă de pneumonie (walking pneumonia ), o infecție a tractului respirator.

Într-un mesaj postat pe Instagram, cântărețul le-a mulțumit tuturor persoanelor prezente la concertul său din Auckland, afirmând că în dimineața aceea fusese diagnosticat cu pneumonie, dar chiar și așa se simțea determinat să le ofere cel mai bun spectacol.

"Am cântat din toată inima, până în momentul în care vocea mea nu mi-a mai permis să continui. Sunt dezamăgit, profund supărat și îmi pare rău. Am dat tot ce am avut. Mulţumesc pentru sprijinul extraordinar şi pentru dragostea pe care mi-aţi arătat-o de-a lungul concertului. Vă sunt etern recunoscător", a fost mesajul lui Elton John.

Spectacolul susținut de Elton John în Noua Zeelandă face parte din turneul “Farewell Yellow Brick Road", ultimul înainte de retragerea sa.

Într-un documentarul recent intitulat "Elton John: Uncensored" cântăreațul a dezvăluit că după ce a s-a operat pentru cancerul de prostată, a suferit și o infecție gravă. Din cauza aceasta, cântărețul a admis că s-a simțit atât de rău încât efectiv a trebuit "să învețe cum să meargă din nou".
6430 de afisari


Sa-l consolam, cumva
Sparafucile [utilizator], Luni, 17 februarie 2020, 0:23
0/8
La Stalingrad a fost mai rau.
comenteaza
Cookie Settings