Traian Băsescu, despre Moise Guran: O panaramă. Va fi un rateu în politică, are un mare deficit de caracter - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

Traian Băsescu, despre Moise Guran: O panaramă. Va fi un rateu în politică, are un mare deficit de caracter

de Redactia Vineri, 14 februarie 2020, 17:14
- a A+
Imagine
Fostul preşedinte Traian Băsescu îl atacă dur pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat în Alianţa USR-PLUS, despre care a afirmat, la Adevărul Live, că "va fi un rateu în politică" și că are "un mare deficit de caracter".


Întrebat dacă vede o fuziune USR-PLUS condusă de Dacian Cioloş, fostul președinte Traian Băsescu a spus că "altcineva n-ar avea cine".

Chestionat despre varianta Vlad Voiculescu sau Moise Guran, Băsescu a răspuns: "Nu, nu, nu. Moise Guran e o panaramă".

La intervenția reporterului, care l-a rugat să nu jignească, Băsescu a răspuns: "Scuzaţi-mă!. E o întoarcere de complimente (n.red.: râde) între mine şi Moise Guran. Va fi un rateu în politică, pentru că Moise Guran are un mare deficit. Nu de inteligenţă, ci de caracter. Vorbesc de atitudini publice. Şi el a constatat la mine, din atitudini publice a tras concluzii, aşa că nu am nicio reţinere să-l caracterizez după atitudinile publice".

Traian Băsescu a mai afirmat la Adevărul Live că nu se poate ajunge la anticipate fără un blat între PSD şi PNL şi că liberalii au greşit când au preluat guvernarea, în condiţiile în care tot PSD are majoritate în Parlament. El a mai susţinut că Viorica Dăncilă mai trebuia lăsată încă un an la putere, astfel încât să pulverizeze PSD.19128 de afisarida mai marinele,
DiDiRo [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 17:21
+20/32
dar analfabeta pulveriza si tara.
Mare om integru Base, da lectii acum
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 17:25
+13/41
Si totusi... de obicei isi da cu parerea de mare analist diplomato-politico-economic si spune 10 chestii, din care cam 1-2 sunt ok sau cu care as fi eu de acord ca mi se pare ok.

Acum a zis una: "Viorica Dăncilă mai trebuia lăsată încă un an la putere, astfel încât să pulverizeze PSD".

Stiu ca o sa ma spanzaurati, dar si eu zic ca ar fi fost mai bine asa.


Acum in acest an, PSD se va reface pana la alegeri si sa vedeti si sa ramaneti socati ca vor lua aproape aceleasi procente ca si PNL. Evident pentru ca lumea care tre' sa iasa la vot nu va iesi si toti zic ca vor USR, insa tot pe mana USL merg, pentru ca asa sunt obisnuiti.

Eu voi repeta 2016 si tot USR-ului dau vot. Asta daca nu se destrama cu atatea batai de orgoliu, desigur :) Dar tot ii prefer.
inca 33 de comentarii comenteaza
Cookie Settings