Vladimir Putin: Căsătoria nu este posibilă decât între un bărbat și o femeie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4163duminică 05 apr 2020

Vladimir Putin: Căsătoria nu este posibilă decât între un bărbat și o femeie

de R.M. Joi, 13 februarie 2020, 20:07
- a A+
Imagine
Președintele rus Vladimir Putin a declarat joi că o căsătorie nu este posibilă decât între "un bărbat și o femeie", susținând ideea de a fixa acest principiu în Constituția țării, scrie AFP."O căsătorie este o uniune între un bărbat și o femeie", a afirmat Putin, în cadrul unei întâlniri cu grupul de lucru format de Kremlin pentru a analiza reforma constituțională propusă în ianuarie de șeful statului.

"Este o idee bună și trebuie să fie susținută. Trebuie acum să reflectăm de ce manieră să fie formulată și unde", a adăugat el, după o propunere a deputatei conservatoare Olga Batalina de a fixa în Constituție faptul că guvernul trebuie să susțină "valorile familiale tradiționale".

Olga Batalina a susținut că noțiunea de familie este în prezent în pericol din cauza tentativelor de a introduce noi termeni precum "părinte numărul 1" și "părinte numărul 2".

"Nu e o fantezie, este o realitate în mai multe țări", a argumentat Batalina, care face parte din partidul Rusia Unită și care a susținut activ în trecut legea care interzice "propaganda homosexuală" în țară.

"În ceea ce privește părinte numărul 1, părinte numărul 2 (...), atât timp cât voi fi președinte, nu le vom avea. Vom avea tata și mama", a comentat Vladimir Putin.


39715 afisari


Da da
un domn [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 7:43
+8/10
Exact
Pana la punctul in care el excută atât bărbați
un domn [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 8:31
+7/15
Și femei care nu susțin Deciziile lui
Or
Așa cum spune Biserica : ca cine ridica sabia, de sabie va pieri, oare Putin știe asta ?
inca 59 de comentarii comenteaza
Cookie Settings