Site-ul pentru adulți Pornhub, dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570joi 21 oct 2021

Site-ul pentru adulți Pornhub, dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

de Redactia Vineri, 17 ianuarie 2020, 14:20
- a A+
Imagine
Portalul pentru adulți Pornhub este chemat în fața instanței pentru că nu oferă posibilități egale de a se bucura de conținutul oferit și persoanelor care au deficiențe de auz ori suferă de surzenie, notează TMZ, citat de Mediafax.


Site-ul pentru adulți Pornhub este dat în judecată de Yaroslav Suris care reproșează faptul că persoanele care au probleme de auz nu au acces la o bună parte din conținutul portalului.

"Înțelegem că Yaroslav Suris acționează Pornhub în instanță susținând că am fi împiedicat accesul surzilor și al persoanelor cu probleme de auz la videoclipurile noastre. Cu toate că de obicei nu comentăm cu privire la procesele aflate în instanță am vrea să profităm de această ocazie pentru a aminti că avem o secțiune dedicată subtitrărilor", a comentat Corey Price, din partea Pornhub.

Potrivit documentelor legale citate de TMZ, Suris arată că lipsa subtitrărilor încalcă legislația dedicată persoanelor cu dizabilități. Suris reclamă faptul că persoanele cu probleme de auz nu pot distinge dialogul multor înregistrări de pe site și oferă o listă de titluri de videoclipuri pentru care nu a putut să înțeleagă ce se spune.

Reclamantul solicită portalului să fie preocupat de incluzivitate și să adauge subtitrări dar și să i se plătească daune.


48039 de afisaripai e simplu
never_down [utilizator], Vineri, 17 ianuarie 2020, 14:35
+24/24
toate subtitrarile vor fi ahhh...ohhhh....yeahhhh....
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Vineri, 17 ianuarie 2020, 14:31
+23/23
inca 9 comentarii comenteaza