Persoana care a postat video-ul cu racheta iraniană lovind avionul ucrainean a fost reținută - Fars News - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 06 iun 2020

Persoana care a postat video-ul cu racheta iraniană lovind avionul ucrainean a fost reținută - Fars News

de N.O. Marţi, 14 ianuarie 2020, 20:09
- a A+
Imagine
Persoana care a postat online imaginile video cu momentul în care avionul ucrainean de pasageri este lovit de racheta iraniană, săptămâna trecută, a fost luat în custodia Gărzilor Revoluționare iraniene, relatează agenția de știri semi-oficială Fars, citată de Reuters.


Iranul a recunoscut sâmbătă că a doborât miercuri avionul ucrainean, însă spune că uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintenționată. Până atunci, Teheranul a negat vehement că aeronava ar fi fost doborâtă de una dintre rachetele sale.


Anunțul autorităților iraniene a venit la o zi după ce New York Times a publicat imagini cu momentul în care avionul ucrainean de pasageri e lovit de o rachetă iraniană înainte de prăbușire.


Inițial regimul de la Teheran a negat orice implicare în prăbușirea avionului, calificând zvonurile privind doborârea sa de către o rachetă ca fiind "lipsite de sens".Pe de altă parte, acesta a precizat că au fost arestate 30 de persoane care au participat la protestele din aceste zile. "În jur de 30 de persoane au fost arestate pentru participarea la adunări ilegale... Avem toleranță pentru mitingurile legale", a spus Gholamhossein Esmaili, citat de agenția Tasnim.24643 de afisari


Deosebit
Luk [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 20:25
+28/40
O tara libera care se lupta cu fiara imperialista americana. Categoric.
Asteptam trolii sputnik.
Filma a 2-a racheta...
mynickname [utilizator], Miercuri, 15 ianuarie 2020, 0:11
+23/27
... dupa ce a vazut-o/auzit-o pe prima. Vezi filmul publicat azi de NY Times.
inca 14 comentarii comenteaza
Cookie Settings