TAS a suspendat decizia prin care CFR Cluj avea interdicţie la transferuri - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

TAS a suspendat decizia prin care CFR Cluj avea interdicţie la transferuri

de Silviu Dumitru Marţi, 14 ianuarie 2020, 18:55
- a A+
Imagine
CFR Cluj a scăpat de interdicţia la transferuri dictată de Comisia de Apel a FRF, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a suspendat decizia. Marius Bilaşco, oficial al campionei României, a confirmat că echipa din Gruia a primit informare de la Lausanne şi poate face transferuri, informează telekomsport.ro.


La 21 decembrie, Comisia de apel a FRF a respins apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA şi a menţinut hotărârea instanţei de fond de sancţionare a clubului cu interzicerea legitimării jucătorilor până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerinţei, pentru încălcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate.

Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, a confirmat informaţia: "Da, e adevărat. Am primit informare de la TAS", a spus Bilaşco.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că decizia TAS e una provizorie şi reprezintă o suspendare a deciziei dictate de FRF. "Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. E pur şi simplu o măsură provizorie din partea TAS, care a decis astăzi să deblocheze transferurile. Asta nu înseamnă că decizia Federaţiei a fost una greşită. Poziţia FRF este că se va apăra, astfel încât să demonstreze că deciziile luate la nivelul Comisiei de Licenţiere au fost unele corecte", a spus Răzvan Burleanu.

În Liga 1, prima perioadă de transferuri din 2020 va începe la 21 ianuarie şi se va termina în 17 februarie, scrie News.ro.


1224 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings