Guvernul PNL, bilanț la două luni de la preluarea mandatului. Care sunt realizările - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517miercuri 03 iun 2020

Guvernul PNL, bilanț la două luni de la preluarea mandatului. Care sunt realizările

de I.B. Luni, 6 ianuarie 2020, 0:11
- a A+
Imagine
Partidul Național Liberal a făcut, duminică seară, un bilanț la două luni de la preluarea Guvernului. Printre realizările enumerate de liberali se numără creșterea salariului minim, eliminarea split TVA, eliminarea supraaccizei la carburanți și desecretizarea dosarului 10 august, potrivit Mediafax.

"Principalele realizări ale guvernului #PNL, în doar două luni de la preluarea mandatului: Am eliminat supraimpozitarea contractelor part-time; Am eliminat supraacciza la carburanți; Am crescut salariul minim; Am înghețat salariile demnitarilor ca să nu fie recalculate odată cu creșterea salariului minim; Am eliminat split TVA; Am început procesul de desființare a secției speciale; Am demarat procesul de digitalizare a ANAF și a MFP; Am abrogat OUG 51, pentru că siguranța copiilor este mai presus de orice; Am debirocratizat învătământul; Am semnat contractul de finanțare pentru primul spital regional din România", a scris PNL pe Facebook.


Partidul subliniază că a crescut, totodată, cheltuielile pentru funcționarea administrației în 1.680 de localități și a crescut bugetul Sănătății cu 2,4 miliarde de lei.

Printre realizările Guvernului Orban se numără și desecretizarea dosarului 10 august.

"Am plătit concediile medicale, restante de 8 luni; Am desecretizat dosarul 10 august; Am rambursat TVA, restant din luna aprilie și am asigurat Cash Flow-ul firmelor; Am plătit facturile proiectelor derulate prin PNDL, finalizate și verificate; Am prorogat plata pensiilor speciale pentru primari; Am crescut bugetul pentru Educație de la 36 miliarde lei la 38 miliarde lei; Am corectat prevederile toxice ale OUG 114; Am salvat Pilonul 2 de Pensii; Am micșorat cu 30% subvenția acordată partidelor politice; Am transparentizat Guvernul României", se mai arată în postarea PNL.3961 de afisari


Asa si?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 6 ianuarie 2020, 0:56
0/6
O spuneti de parca nu ar fi datoria voastra. Laudele se fac pentru reusite din proprie initiativa, nu pentru lucruri normale. Votul de incredere de la Europarlamentare si Prezidentiale era ca sa reparati raul facut de PSD.

Ca sa fie clar: e un privilegiu ca noi v-am votat. Nu un drept de-al vostru. Si acum veniti sa va laudati? Laudati-va cand rezolvati problemele tarii, nu raul facut de PSD. Aia era ceva normal sa fie reparat.

Eu zic ca mai sunt multe de facut, deci, despre ce vorbim?!

Aproape ca vreti sa va facem si statuie, te pomenesti.

Deci una e sa fie cineva numit si sa faca ce a fost pus sa faca si atunci e normal un sumar al realziarilor, iar alta e cand populatia cere ceva, iar voi va laudati ca vai, ce buni sunteti voi la suflet, chiar dati alegatorilor ceea ce au cerut pe baza a ceva ce v-au votat.

Este foarte simplu: cand reusesti sa faci ceva, se vede. Nu tre' sa te lauzi. Asa face si Duamna Firicica. Se lauda pentru ca altfel, nu s-ar vedea nimicul facut de ea. Cand faci ceva si se vede, pai frate, se vede. Adica rezultatul iti face reclama.

Hai mars... la capitol laude sunteti fix ca pesedistii.

Astept cu nerabdare sa inaugrati si 500m de autostrada inainte de locale sau parlamentare cum face si ciuma si atunci chiar ca nu mai e nicio diferenta intre voi si ei.
Dezastru major
voxpopulix [utilizator], Luni, 6 ianuarie 2020, 1:21
0/8
Nu credeam ca o sa fie atat de rau.

Nu se schimba sistemul electoral cu vot in doua tururi, aruncand Romania in bratele preietenilor lor, baronii PSD.

Trag de timp cu toate proiectele, infrastructura, sanatate, educatie.

Toata lumea vrea o solutie la valea prahovei. Autostrada nu suntem in stare sa facem, e clar.

Dar drum national pe valea doftanei? Sau drum expres brasov - sibiu?

Trec lunile, trec ani, NIMIC nu se face in tara asta.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings