UPDATE: Secretar de stat implicat într-un accident rutier. Se va alege cu dosar penal pentru că a refuzat să fie testat pentru consum de alcool / El va fi demis de Orban - surse - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

UPDATE: Secretar de stat implicat într-un accident rutier. Se va alege cu dosar penal pentru că a refuzat să fie testat pentru consum de alcool / El va fi demis de Orban - surse

de Redactia Vineri, 3 ianuarie 2020, 16:41
- a A+
Imagine
Valeriu Lupu, proaspăt numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost implicat într-un accident de circulație, vineri, pe o stradă din Timișoara. Pentru că a refuzat să fie testat cu alcooltestul de către polițiști, îi va fi întocmit dosar penal, scrie tion.ro . Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews.ro că premierul Ludovic Orban a decis să îl demită pe secretarul de stat.


Potrivit surselor tion.ro , Valeriu Lupu a lovit o mașină parcată pe strada Behela din Timișoara. Martorii au sunat la Poliție pentru că au avut suspiciunea că secretarul de stat conducea băut. La sosirea polițiștilor, Lupu a refuzat să fie testat cu alcooltestul și, de asemenea, la spital a refuzat prelevarea de probe biologice. Conform legii, polițiștii îi vor întocmi dosar penal.

Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews.ro că premierul Ludovic Orban a decis să îl demită pe secretarul de stat Vasile Lupu.

Valeriu Lupu este un personaj controversat. În 1995, când era director al Banat Air, un avion al companiei s-a prăbușit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Verona. Accidentul s-a soldat cu 48 de morți, iar rudele victimelor l-au acuzat pe Lupu că avionul s-ar fi prăbușit din cauză că acesta nu a aprobat degivrarea avionului înainte de decolare, pentru a economisi bani. Lupu a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor în luna noiembrie a anului trecut.


13221 de afisariStirea e gresita.
Marionette [utilizator], Vineri, 3 ianuarie 2020, 16:58
+28/28
Ce lege e aia care-ti permite sa refuzi recoltarea probelor si iesi mai bine decat daca ai fi beat? Refuzi , dar intri automat 2 ani la mititica. Sa vedem, mai refuza?
Valeriu Lupu este din pmp.
alibaba_zeul_meu [utilizator], Vineri, 3 ianuarie 2020, 17:42
+24/32
Adică acel partid care contestă "abuzurile procurorilor din statul paralel", la fel ca si psd si alde.
inca 22 de comentarii comenteaza
Cookie Settings