Un pensionar japonez, reținut după ce a sunat de 24.000 de ori la serviciul clienți al unei companii de telefonie / Ce voia bărbatul - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2893vineri 10 iul 2020

Un pensionar japonez, reținut după ce a sunat de 24.000 de ori la serviciul clienți al unei companii de telefonie / Ce voia bărbatul

de D.D. Marţi, 3 decembrie 2019, 19:52
- a A+
Imagine
​Un pensionar japonez a fost reţinut după ce a sunat la serviciul clienţi al operatorului său de telefonie de circa 24.000 de ori în doi ani, pe motiv că respectiva companie nu şi-a respectat contractul, potrivit poliţiei şi mass-media locale, informează AFP, citată de Agerpres .


Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a fost plasat în arest săptămâna trecută, după ce a efectuat peste 400 de apeluri într-o săptămână către serviciul clienţi al operatorului de telefonie KDDI, a declarat marţi pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei din Tokyo.

Pensionarul "voia ca angajaţii KDDI să vină la el acasă şi să-şi ceară scuze pentru încălcarea contractului. El închidea adesea chiar după formarea numărului", a precizat purtătorul de cuvânt.

Bărbatul a fost arestat pentru "obstrucţionarea" unei activităţi comerciale normale, potrivit acestui purtător de cuvânt.

Potrivit presei locale, hărţuirea telefonică a durat doi ani, timp în care bărbatul a efectuat circa 24.000 de apeluri de la cabinele publice, pentru a-şi exprima nemulţumirea şi a-şi insulta interlocutorii de la celălalt capăt al liniei.

Serviciile clienţi la telefon sunt extrem de populare în Japonia. Multe dintre aceste numere sunt gratuite, iar timpul de aşteptare este în general scurt, ceea ce poate duce la abuzuri.


5679 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings