Statele Unite: Un tobogan de evacuare a căzut dintr-un avion și "a aterizat" în curtea unui bărbat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3293miercuri 03 iun 2020

Statele Unite: Un tobogan de evacuare a căzut dintr-un avion și "a aterizat" în curtea unui bărbat

de Gabriela Florea Luni, 2 decembrie 2019, 23:24
- a A+
Imagine
Un tobogan gonflabil s-a prăbușit dintr-un zbor al companiei Delta care plecase de la Aeroportul Charles de Gaulle din Paris și care mergea spre Aeroportul Internațional Logan din Boston. Dispozitivul a căzut duminică din avion în curtea unui bărbat din Massachusetts, relatează CNN .


"E o nebunie", a declarat Wenhan Huang, din Milton, Massachusetts. "Cine s-ar fi putut gândi că ar putea cădea ceva din aer fix în curtea mea? E un tobogan destul de greu. Nici măcar nu îl pot ridica", a mai zis Huang.

Bărbatul a spus că în momentul în care toboganul "a aterizat" în curtea sa, el se afla afară, ocupându-se de gospodărie. Huang și-a dat seama că dispozitivul provenea dintr-un avion atunci când a văzut că scria pe lateral cuvântul "Boeing".

Compania aeriană investighează posibilele cauze care ar fi putut duce la acest incident: "Echipa noastră de mentenanță investighează aeronava. Momentan nu vă putem oferi alte informații. Zborul a aterizat în siguranță", au declarat reprezentanții Delta Airlines printr-un comunicat.


3615 afisari


„Boeing”
1anonim [utilizator], Marţi, 3 decembrie 2019, 11:20
0/0
hai ma ca nu se poate: firma asta face avioane bune..
Hahaha
sipu [utilizator], Marţi, 3 decembrie 2019, 13:17
0/0
Adia a decolat (plecat) cu usa deschisa!!!? Sau la agatat din gresala cand a trecut pe laga el , si in aer fiind a cedat locul unde sa agatat si a cazut in curtea omului
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings