Proiectul lui Șerban Nicolae care instituie paradisuri fiscale, adoptat de Senat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517miercuri 03 iun 2020

Proiectul lui Șerban Nicolae care instituie paradisuri fiscale, adoptat de Senat

de N.O. Luni, 2 decembrie 2019, 21:05
- a A+
Imagine
Proiectul lui Șerban Nicolae privind reducerea cu 50% a impozitelor pentru construcțiile și activitățile economice din grinduri, insule și alte suprafețe de uscat a fost votat luni în Senat, forul decizional fiind Camera Deputaților. Printre activitățile vizate se numără și jocurile de noroc, relatează Mediafax.


Propunerea legislativă a lui Șerban Nicolae privind unele măsuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, construcții edificate pe acestea și anumitor activități economice autorizate a fost adoptată cu 61de voturi pentru 24 împotrivă și 11 abțineri.

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare instituirea unui regim fiscal derogatoriu aplicabil terenurilor sub forma insulelor, grindurilor și altor suprafețe de uscat, a construcțiilor edificate pe acestea și a anumitor activități economice autorizate "cu scopul de a dezvolta activitățile economice, de a crea locuri de muncă și, implicit, de a crea veniturile bugetare".

Potrivit inițiatorului, activitățile economice ce se pot desfășura sunt cele de producție de energie regenerabilă, turism, agrement, alimentație publică, comerț cu amănuntul, jocuri de noroc precum și cele de servicii conexe. Totodată, proiectul prevede că jocurile de noroc ce se pot organiza sunt jocuri de noroc caracteristice cazinourilor, jocuri de noroc caracteristic cluburilor de poker și jocuri bingo desfășurate în săli de joc.

Actul normativ a fost reluat de Şerban Nicolae prin modificarea unui proiect aprobat de Parlament, dar pe care CCR l-a declarat neconstituţional pe 5 iunie.

Citește și:



20822 de afisari


PSD continua!? Alooo PNL?
Doru1963 [utilizator], Luni, 2 decembrie 2019, 21:15
+28/30
WTF
Statul mafiot nu a murit!
dandra [utilizator], Luni, 2 decembrie 2019, 21:29
+27/29
Mosternirea lui dragnea traieste prin asta.

Chiar nu isi da nimeni seama ca este o lege cu dedicatie, fix pentru ei?

Astia vor sa iesim iar in strada.

Ma mir ca nesimtitul asta este inca acolo si da legi pentru tara asta.

Nu i-l face nimeni cadou lui dragnea, in celula?
inca 13 comentarii comenteaza
Cookie Settings