Un primar din Maramureș a împușcat o vecină, trăgând după un iepure - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2893vineri 10 iul 2020

Un primar din Maramureș a împușcat o vecină, trăgând după un iepure

de Redactia Vineri, 22 noiembrie 2019, 13:15
- a A+
Imagine
Primarul comunei Săcălășeni, județul Maramureș, Emilian Pop, este cercetat de polițiști după ce și-a împuşcat o vecină cu o pușcă airsoft, trăgând după un iepure din curtea casei sale.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că, în funcție de cele constatate în acest caz, urmează să fie luate măsuri de către polițiști.

"Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Maramureș s-au sesizat din oficiu privind un incident care a avut loc în comuna Săcălășeni, un bărbat fiind cercetat cu privire la aspectele apărute. Urmează să fie luate măsuri în funcție de cele constatate", a spus Meteș.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul cercetat este primarul comunei Săcălășeni, Emilian Pop, care ar fi rănit o vecină pe care ar fi împușcat-o cu o pușcă de airsoft, în timp ce trăgea după un iepure în curtea casei sale.

Edilul a declarat că este o anchetă a polițiștilor și nu poate oferi detalii: "Este o anchetă deschisă, am tras joi seara cu o pușcă de airsoft, din greșeală am atins-o pe vecină. Nu este nimic grav".

Potrivit presei locale , acesta este membru PSD.


3485 de afisaripe bune ? a impuscat-o ?
Kvothe [utilizator], Vineri, 22 noiembrie 2019, 13:58
+9/9
pusca airosoft e neletala "gloantele" fiind niste bile din plastic.. cel mult poate sa ramana o mica pata rosie pe piele, DE CE este asta o stire ? si de ce titlul tendentios spune ca primarul a folosit o arma si nu o jucarie ?
Sunt posesor al unei arme airsoft
Martinezu [utilizator], Vineri, 22 noiembrie 2019, 14:47
+3/3
In cel mai dur caz, "proiectilul" din plastic airsoft va fi cel mult ...simtit de victiva. Adica daca tragi de la 3 m in plina suprafata descoperita a victimei aceasta va resimti socul.
Daca, " victima" se afla la 10-20m de tragator aceasta mai mult ca sigur ca nici nu va simti proiectilul.
Asta daca nu vorbim de pusca cu aer comprimat care are proiectile metalice mai grele si care pot lasa o urma usoara la aceasta distanta.
Este o stire echivalenta cu unul care l-a facut prost pe altul intr-o statie de autobuz dintr-un sat din Vaslui.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings