Alegeri prezidențiale 2019. Primul român care a votat în turul II: Am votat cu gândul că de aici, de la "capătul lumii", vom contribui la o nouă șansă pe care România o merită - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2893vineri 10 iul 2020

Alegeri prezidențiale 2019. Primul român care a votat în turul II: Am votat cu gândul că de aici, de la "capătul lumii", vom contribui la o nouă șansă pe care România o merită

de Redactia Vineri, 22 noiembrie 2019, 12:35
- a A+
Imagine
Primul român care a votat în turul al doilea al prezidențialelor este un tânăr din Auckland, Noua Zeelandă. El spune că a votat cu gândul că de acolo, de la "capătul lumii", va contribui "la o nouă șansă pe care România o merită atât, atât de tare".


Ioan Macaveiu este primul român de pe glob care a votat în turul al doilea al prezidențialelor, în care bătălia se duce între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. El a votat în Noua Zeelandă, la Auckland, acolo unde s-a deschis prima secție de votare din străinătate.

"Astăzi am facut schimb cu Mădălina Ghibuşi si am fost primul român de pe glob care a votat în turul al 2-lea al alegerilor prezidențiale 2019. Am votat cu gândul că de aici de la "capătul lumii" vom contribui, împreună cu familia și prietenii noștri, la o nouă șansă pe care România o merita atât, atât de tare", a scris tânărul.
Vineri început votul în diaspora pentru turul doi al alegerilor prezidențiale 2019. În urmă cu două săptămâni, în cele trei zile cât durează votul pentru românii din străinătate s-a înregistrat un record de prezență, numărul celor care au votat fiind de peste 675.000. Și în cazul turului doi al alegerilor prezidențiale 2019, votul în străinătate durează trei zile.


3326 de afisariCorespondenta
Setalcott [utilizator], Vineri, 22 noiembrie 2019, 15:29
0/0
Eu am votat de cand s-au aflat rezultatele primului tur. Altii au votat la primul si al doilea tur deodata,
comenteaza
Cookie Settings