​VIDEO Tudor Chirilă, îndemn la vot înaintea turului doi al prezidențialelor. Cu cine votează artistul duminică - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2942vineri 10 iul 2020

​VIDEO Tudor Chirilă, îndemn la vot înaintea turului doi al prezidențialelor. Cu cine votează artistul duminică

de D.D. Vineri, 22 noiembrie 2019, 12:01
- a A+
Imagine
Tudor Chirilă îi îndeamnă pe români să iasă la vot duminică, în turul doi al alegerilor prezidențiale, susținând într-un mesaj video pe Facebook că acesta este "un exercițiu democratic, indiferent cine sunt candidații".


"​În acest tur, și în orice fel de alegeri, este vorba de un exercițiu, despre faptul că noi, în mod normal, ar trebui să ne dorim ca prezența să crească. (...) Mergeți la vot că este un exercițiu democratic, indiferent cine sunt candidații. Dacă vrei să impui ceva într-o țară nu poți să impui decât fiind prezent la vot", a spus Chirilă.

Artistul a spus și cu cine votează.

"Vizavi de ce votăm e foarte simplu. Pe noi ce ne interesează pe termen lung? Un parlament care să nu mai fie dominat de PSD. PSD a demonstrat că nu dorește binele acestei țări. PSD vinde iluzia că dorește binele acestei țări unor votanți captivi, needucați și pe care noi riscăm de foarte multe ori să-i considerăm adversari, când ei de fapt sunt victime pentru că sunt oameni lipsiți de orizont, sunt oameni în regiuni foarte sărace ale României care nu mai au așteptări de la viață, pentru care viața este o nefericire dată de Dumnezeu pe care ei trebuie să o trăiască. Acești oameni ținuți în întuneric, lipsiți de educație și de orizont sunt victimele unui partid care îi va scoate întotdeauna la vot. (...) Eu am să votez cu Iohannis, nu am stat în stradă doi ani de zile ca să votez cu Dăncilă, nu m-am tâmpit. Nici nu pot să mă supăr atât de tare pe Iohannis, deși merită, încât să-l pedepsesc eu pe Iohannis să nu-i dau votul", a explicat Tudor Chirilă.
10971 de afisariNici la sapa nu as lua-o,
clint [utilizator], Vineri, 22 noiembrie 2019, 18:29
+17/23
darmite sa o votez presedinte !
De ce nu pot vota cu Dancila
mmagic [utilizator], Vineri, 22 noiembrie 2019, 19:48
+14/18
Vai de biata romanie.

Imi e rusine sa am asa un reprezentant la putere. Din toate femeile destepte din Romania ea e singura care s-a gasit sa vina sa ne conduca?! De ce nu se face o selectie cu interviu a celor care acced la putere? ca sa ajunga si oameni cu adevarat inteligenti de care sa putem fii mandri ?

Cand Veorica va da mana si va discuta cu toate personajele inteligente din lumea intreaga se va vedea ca nu stie de niciunele: nu stie engleza(si nici limba romana), nu stie matematica(aria cercului r^2) desi are facultate de profil, nu are minte(desi conduce) si nu are cultura generala. Stie doar minimul posibil si suficient ca sa fie seful unui partid al prostimii subjugate de greutati si manipulate din romania si sa fie o femeie relativ frumoasa pentru varsta ei si cam atat.

Se mai si compara fara lipsa de modestie cu Angela Merkel ca nici ea nu vorbeste engleza,
cand oricum Angela vorbeste foarte bine in engleza. Dovada:
https://www.youtube.com/watch?v=lmusV-7BMzM

Dar ce tupeu este sa te compari cu o adevarata doamna cu o minte luminata posesoare pe bune a unui doctorat in Fizica nucleara si quantica doamna Merket. Cand de fapt ar trebui sa se compare cel mult cu Elena Ceausescu cu CO2 pronuntat codoi
inca 14 comentarii comenteaza
Cookie Settings