FOTO Bucăți dintr-o schelă s-au desprins și au căzut pe două mașini, în centrul Capitalei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2893vineri 10 iul 2020

FOTO Bucăți dintr-o schelă s-au desprins și au căzut pe două mașini, în centrul Capitalei

de D.D. Vineri, 22 noiembrie 2019, 11:24
- a A+
Imagine
O schelă amplasată pe fațada unei clădiri de șase etaje de pe strada Ion Brezoianu din Capitală s-a desprins parțial, vineri dimineață, din cauza vântului, iar bucăți din structură au avariat două mașini. Nu sunt persoane rănite, informează ISU București-Ilfov, citat de Mediafax.


O schelă amplasată pe fațada unei clădiri de șase etaje, de pe strada Ion Brezoianu, s-a desprins parțial în partea superioară.

Potrivit ISU București-Ilfov, bucăți din această schelă au căzut și au avariat două mașini. Nu sunt persoane rănite. La intervenție acționează Detașamentul Mihai Vodă și Detașamentul Special de Salvatori. În prezent, echipajele încearcă stabilizarea sau îndepărtarea schelei, în funcție de posibilități.
8090 de afisariacum vreo 2 saptamani pica o macara
carmen_i [utilizator], Vineri, 22 noiembrie 2019, 11:35
+16/16
tot in zona aia. Un om a fost bagat in spital. Iar anul trecut vantul a daramat iarasi niste schele prost puse. Autoritatile chiar asteapta sa moara oameni ca sa ia masurile cuvenite?
.
Toate nickname-urile erau luate [utilizator], Vineri, 22 noiembrie 2019, 11:40
+8/8
Bine că nu au fost răniți, dar e aiurea și cu mașinile. E Hotelul Palas, apropo. Oare îi fac vreo prostie din aia de supraînălțare sau e chestia aia de lemn doar moțul original de pe colț?
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings