​HARTĂ INTERACTIVĂ Cum au votat românii în fiecare oraș și comună din țară. Unde au câștigat Iohannis și Dăncilă și unde au învins Diaconu, Paleologu, Kelemen sau Cumpănașu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020

​HARTĂ INTERACTIVĂ Cum au votat românii în fiecare oraș și comună din țară. Unde au câștigat Iohannis și Dăncilă și unde au învins Diaconu, Paleologu, Kelemen sau Cumpănașu

de Victor Cozmei Miercuri, 13 noiembrie 2019, 7:00
- a A+
Imagine
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au căștigat bătălia electorală de la primul tur al prezidențialelor în majoritatea din cele peste 3.100 de unități administrative - comune și orașe - din țară. Chiar și-așa, în câteva locuri învingători au fost Mircea Diaconu și Theodor Paleologu, în timp ce Alexandru Cumpănașu a strâns cele mai multe voturi într-una dintre localități. În schimb, candidatul de pe locul trei la general, Dan Barna, nu s-a clasat pe primul loc în niciun UAT, dar a adunat multe voturi în special în orașele mari. HotNews.ro a centralizat rezultatele de la AEP pentru fiecare dintre cei 14 candidați și le-a transpus peste o hartă în detaliu, cu fiecare UAT din România.

HARTĂ - Rezultate alegeri prezidențiale 2019 pe UAT - orașe și comune

>> Click pe comune/orașe pentru a afla câte voturi și ce procentaj a obținut fiecare dintre candidați.

>> Click pe butonul ">>" din colțul stânga-sus al hărții pentru legendă.

>> Folosește butoanele + și - pentru a schimba nivelul zoom-ului pe hartă (mouse-ul este dezactivat). Pe mobil funcționează "pinch-to-zoom".

>> Folosește câmpul de căutare pentru a identifica rapid o localitate sau un oraș.NOTĂ: Harta se poate încărca uneori mai greu din cauza numărului foarte mare de informații.


91977 de afisariAsa este ..
Alius [utilizator], Miercuri, 13 noiembrie 2019, 7:39
+10/30
...dar adu-mi aminte, cat a luat Paleologu in total si cat a luat Barna? Asa, ca sa stim despre ce discutam. Si cat o sa ia PMP si cat USR/PLUS la alegeri, niste predictii daca se poate.

Sau iarasi, daca se poate, cat a luat Paleologu si cat a luat Mircea Diaconu? Da-ne si noua niste verze, ca te pricepi.
foarte buna harta
falcoind [utilizator], Miercuri, 13 noiembrie 2019, 7:42
+9/9
pacat ca nu e si prezenta ;a vot pe orase , comune pe ea .
inca 31 de comentarii comenteaza
Cookie Settings