Operațiunea "Șoferi-voluntari la vot în Europa" a fost reactivată: Românii din diaspora oferă transport gratuit pentru cei care nu pot ajunge la secții - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3112sâmbătă 06 iun 2020

Operațiunea "Șoferi-voluntari la vot în Europa" a fost reactivată: Românii din diaspora oferă transport gratuit pentru cei care nu pot ajunge la secții

de DG Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 21:15
- a A+
Imagine
Deși condițiile de vot pentru românii din diaspora sunt mai bune față de alegerile precedente, aceștia având la dispoziție atât votul prin corespondență, cât și trei zile pentru a merge la secții, voluntarii-șoferi care vor să-i ajute pe cei care au dificultăți de deplasare s-au mobilizat din nou, așa cum au făcut-o și la europarlamentarele din mai.


Grupul de Facebook "Voluntari-șoferi la vot în Europa" a fost reactivat astfel încât cei care nu au cum să ajungă la secții pot apela la ajutorul unor șoferi din regiune care s-au oferit să-i transporte gratuit.

"Vă rugăm insistent să folosiți funcția de căutare pe grup. Este o mobilizare genială atât a colegilor șoferi cât și a voluntarilor. Nu putem să gestionăm rapid cererile și ofertele fără ajutorul dvs. Vă las o explicație video și va rugăm să folosiți căutarea pe grup. Spor la vot și drumuri line. #ImpreunaSuntemMaiBuni", se arată într-un mesaj postat pe pagina grupului.

Grupul are 9.500 de membri și a fost creat la alegerile pentru Parlamentul European din mai cu scopul de a ușura procedura, astfel încât cât mai mulți români din diaspora să își poată exercita un drept fundamental.


5920 de afisari


Un exemplu
Observatory [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 21:29
+22/24
care demonstrează încă odată unirea romanilor de pretutindeni .
Va urez succes și continuați cu exemple demne de urmat , totul spre binele națiunii !

Bravo România și romanilor de pretutindeni !
Bravo! Iesiti la vot!
PuieMonta007 [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 22:05
+18/22
Bravo! Iesiti la vot! E placut si sanatos!
Placute suedeze!
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings