Trump va cere Curții Supreme anularea hotărârii privind declarațiile fiscale din ultimii 8 ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716sâmbătă 11 iul 2020

Trump va cere Curții Supreme anularea hotărârii privind declarațiile fiscale din ultimii 8 ani

de Redactia Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 17:21
- a A+
Imagine
Trump intenționează să solicite Curții Supreme a Statelor Unite să anuleze hotărârea care impune firmei sale de contabilitate să prezinte procurorilor din New York, declaraţiile fiscale din ultimii opt ani, stabilind scena pentru o posibilă decizie înainte de alegerile din 2020, potrivit Reuters, citată de Mediafax.


Cyrus Vance, avocatul lui Trump și procurorul general al districtului Manhattan, a declarat că președintele intenționează să ceară Curții Supreme până la 14 noiembrie să revizuiască decizia de luni privind declarațiile fiscale ale instanței de apel federală din Manhattan.

Vance se va opune cererii, iar părțile intenționează să își prezinte pozițiile până pe 25 noiembrie, potrivit avocaților.

Orarul a fost dezvăluit într-o scrisoare depusă la instanța federală din Manhattan, unde avocații au solicitat suspendarea cauzei, în timp ce Trump solicită revizuirea Curții Supreme.

Hotărârea de luni a Curții de Apel din Circuitul de Apel din SUA a autorizat biroul lui Vance să impună o citație pentru a obține declarațiile fiscale ale lui Trump de la firma de contabilitate Mazars LLP.


2619 afisariSantajatul
mitg [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 17:31
+11/13
Va ajunge ca dedi, cersetor la puscarie pentru un liber.
Acolo ii este locul
democtrates [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 19:11
+6/6
Sper sa ajunga la puscarie. Cel mai slab si mai prost presedinte din istoria SUA
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings