UPDATE Incendiu la penitenciarul Rahova: Patru gardieni și un deținut au fost duși la spital - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2893sâmbătă 11 iul 2020

UPDATE Incendiu la penitenciarul Rahova: Patru gardieni și un deținut au fost duși la spital

de N.O. Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 12:30
- a A+
Imagine
Un incendiu a izbucnit în zona de spital a Penitenciarului Rahova, iar patru gardieni și un deținut au fost transportați la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuși la fum. Incendiul a fost provocat de către câțiva deținuți care ar fi dat foc unor obiecte din cameră.


Echipajele ISU s-au deplasat la fața locului, însă focul era deja stins, relatează Mediafax.

Primele indicii arată că focul ar fi pornit de la o saltea, iar în camera respectivă se aflau trei deținuți, arată ISU.

Aceeași sursă precizează că patru gardieni și un deținut au fost transportați la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuși la fum.

Potrivit unor surse din ANP, focul a izbucnit într-o secție dedicată consumatorilor de droguri, iar câțiva deținuți ar fi dat foc mai multor obiecte din camera respectivă.

Reprezentanții ANP anunță că secţia penitenciarului-spital a fost evacuată, restul deţinuţilor nefiind afectaţi de incident.

"Sâmbătă, 09.11.2019, 3 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol", informează ANP printr-un comunicat de presă.

4 poliţişti de penitenciar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol, mai arată sursa citată.

La nivelul unităţii a fost declanşată o verificare internă, deţinuţii implicaţi urmând a fi cercetaţi disciplinar.


2134 de afisaripompieri, nu e cazul sa va grabiti
Poiana lui Occam [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 12:55
+4/4
oricum nu avem paturi pentru marii afumati.
...
dumnezeu [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 16:20
0/2
dragnea is on fire!
burn motherfucker, burn!
:)
comenteaza
Cookie Settings