O judecătoare de la Curtea de Apel Târgu Mureș a fost găsită cu gâtul tăiat / Aceasta și-a amenințat soțul că se va sinucide - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

O judecătoare de la Curtea de Apel Târgu Mureș a fost găsită cu gâtul tăiat / Aceasta și-a amenințat soțul că se va sinucide

de N.O. Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 9:34
- a A+
Imagine
O judecatoare în vârstă de 38 de ani, care s-a transferat recent de la Curtea de Apel Cluj la secția civilă a Curții de Apel Târgu Mureș, a fost găsită căzută lângă mașină, într-o baltă de sânge și cu un cuțit lângă ea, după ce și-a amenințat soțul că se va sinucide.


"Poliția a fost sesizată prin apel la 112 de un bărbat din localitatea Livezeni cu privire la faptul că soția lui ar fi plecat de la domiciliu și ar fi amenințat că se sinucide. În urma activităților desfășurate, femeia a fost găsită pe raza localității Sărățeni în apropierea autoturismului, căzută la pământ, având o tăietură în zona gâtului. La fața locului a fost găsit și un cuțit de bucătărie. Polițiștii i-au acordat femeii primul ajutor, aceasta fiind transportată în stare gravă la UPU Târgu Mureș unde a rămas internată. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală", a spus Farcaș, potrivit Mediafax.

Sursele Clujust spun că femeia este în moarte cerebrală.13146 de afisariEgalitatea în fața legii inegale...
spirache [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 14:33
+10/10
In Armata și Politie se dau obligatoriu evaluări psihologice periodice și se face vizita medicală anuala care include și o evaluare psihiatrica. Nu susțin că se identifică întotdeauna alienații, dar se amplifica șansele. In schimb, magistrații cărora nu le ajungi cu prăjina la nas refuză că în legea lor de organizare și funcționare sa fie incluse asemenea evaluări, și totuși deciziile lor ciuntesc destine.
cum oare ..
VaseaV [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 11:00
+6/8
oameni dezechilibrati psihic ajung judecatori ? oare cate solutii la dosare le-a dat dupa impulsul momentului ? oare cate vieti a mai distrus ? justitia noastra cre’ca nu e prea serioasa si cred ca trebuie sa fie organizata mai strict ... nu cum au facut psdistii dar cumva trebuie facut !
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings