Maduro: "Poporul venezuelean salută eliberarea lui Lula" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

Maduro: "Poporul venezuelean salută eliberarea lui Lula"

de S.J. Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 2:30
- a A+
Imagine
"Poporul venezuelean e fericit și salută eliberarea fratelui Lula", președintele Venezuelean Nicolas Maduro le-a spus reporterilor vineri, la scurt timp după ce fostul șef al statului brazilian și simbol al stângii a fost eliberat din detenție, potrivit AFP.


"Trăiască Brazilia! Trăiască Lula! Trăiască uniunea Americii noastre!" a exclamat în timpul unei intervenții în care televiziunea de stat din Venezuela a difuzat imagini cu Luiz Inacio Lula da Silva în fața sediului poliției federale din Curitiba, unde fostul președinte brazilian a fost încarcerat pentru mai bine de un an și jumătate pentru corupție.

Hugo Chavez, predecesorul lui Maduro în funcția de președinte al Venezuelei, a fost un prieten apropiat al lui Lula, acum în vârstă de 74 de ani.

"E un sentiment extraordinar să îl văd pe Lula din nou liber, Lula, marele lider al Braziliei, un mare lider în America Latină și Caraibe", a mai declarat Maduro.


1548 de afisariCorb la Corb socialist
xolv [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 6:37
+2/2
nu scoate ochii
One more to go...
Amerlocu [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 11:32
+2/2
Mai lipsește doar eliberarea fratelui Dragnea pentru ca pleiada marilor spirite ale socialismului să fie cu totul scăpată din ghearele represiunii capitaliste...
comenteaza
Cookie Settings