Donald Trump se oferă să predea transcriptul unei conversații avute cu Zelenski - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

Donald Trump se oferă să predea transcriptul unei conversații avute cu Zelenski

de S.J. Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 1:24
- a A+
Imagine
Președintele american Donald Trump s-a oferit vineri să predea transcriptul unei conversații avute cu Volodimir Zelenski înainte de cea din luna iulie, relatează site-ul Politico.eu, preluat de Mediafax.


"Am avut o a doua conversație cu președintele care, de fapt, cred că a avut loc înainte de cea din iulie, iar acum toți o vor pe aceea, dacă o vor o voi preda", a declarat Trump.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

Cu toate acestea, liderul de la Casa Albă a avut o altă conversație cu Zelenski, în luna aprilie, la câteva ore după alegerea acestuia în funcția de președinte al Ucrainei. Detaliile acelei convorbiri nu sunt cunoscute în totalitate.


1337 de afisariLol
mitg [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 2:13
+4/8
Poate scapam de acest santajat nenorocit tot mai cazut in dizgratie.
din prima a sters detalii importante
kent8 [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 11:54
+1/3
numele Biden apare in conversatie. Acum ies la iveala noi detalii. Diplomatii audiati in Congres au declarat ca Trump l-a santajat pe Zelensky cu ajutorul militar. I-a transmis ca va acorda ajutorul doar daca presedintele Ucrainei face o declaratie in care mentioneaza 3 cuvinte:
investigatie, Biden, Clinton.
comenteaza
Cookie Settings