Noi informații cu privire la polițistul acuzat că a abuzat sexual o fată de 13 ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

Noi informații cu privire la polițistul acuzat că a abuzat sexual o fată de 13 ani

de S.J. Vineri, 8 noiembrie 2019, 22:19
- a A+
Imagine
O fostă colegă de cameră a fetei de 13 ani, care a fost abuzată de un polițist din Craiova, povestește că acesta o droga pe adolescenta cu care întreținea relații sexuale și o obliga să se prostitueze, potrivit Mediafax.


Bărbatul a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii octombrie și și-a dat demisia din Poliție. Tânăra de 18 ani spune că a aflat drama fetei abia după ce a citit în presă despre cazul polițistului din Craiova care a fost arestat pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră instituționalizată.

Atunci și-a dat seama că era vorba despre fata cu care, mai bine de o lună, a împărțit camera într-un apartament de tip familial în care erau cazate de Direcția pentru Protecția Copilului Craiova. Atunci a luat legătura cu fata, iar aceasta i-a mărturisit coșmarul prin care trecuse. "Mi-a spus că ea și-a început viața sexuală cu acesta la 12 ani. Și a fost primul bărbat din viața ei. După care acesta a dus-o la hotel, a bătut-o, a întreținut relații sexuale cu ea și după aceea a dus-o acasă.

După care începuse să o dea și la alte persoane. Bărbați în vârstă, trecuți de 40 de ani, după cum mi-a spus ea. Nu știa cine sunt acele persoane, mai ales că acesta o obliga și să fumeze anumite substanțe", povestește fosta colegă de cameră a adolescentei. Ea mai spune că polițistul ar fi avut poze indecente cu colega ei. "Fata mi-a spus că acesta nu numai că întreținea relații sexuale cu ea și că avea poze indecente cu ea, mi-a spus și faptul că o dădea și la alți bărbați.

O punea să se culce cu ei pe bani, după care banii ajungeau la el, iar ea ajungea acasă și drogată și bătută. O și droga", spune tânăra. Tânăra le-a povestit aceste lucruri, joi, procurorilor DIICOT care instrumentează cazul. Agentul de poliție a fost arestat preventiv în 31 octombrie, după ce procurorii DIICOT și polițiștii de la combaterea Criminalității Organizate l-au acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră.

Potrivit procurorilor, cei doi s-au cunoscut după ce fata i-a cerut polițistului o țigară. Acesta i-a solicitat profilul pe Facebook, pentru a putea ține legătura. Cei doi au întreținut relații sexuale în apartamentul părinților polițistului sau în mașina acestuia. "Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întrețineau relații sexuale, cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată.

(...) De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut. Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019", au anunțat procurorii DIICOT. Surse din cadrul anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că ancheta a început după ce cei de la Protecția Copilului au observat un comportament ciudat la fată.

Polițistul, care și-a dat demisia, a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina în 2006, iar din 2009 lucra la Secția 5 Poliție Craiova. În 2017, acesta a divorțat de soția sa, cu care are un copil de 6 ani.


4009 afisariDoamnelor si Domnilor
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 23:31
+6/6
Va prezint politia crescuta de PSD, maturizata de To'arasha Secretara de Videle, si condusa de slugi corupte, analfabete si oportuniste.

Tineti minte: SIGURANTA SI INCREDERE !!!

Adica? Sa traiti cu siguranta ca nu puteti avea incredere in ea.
Nimic surprinzator
moima [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 22:36
+4/6
Politistii sunt infractori, violatori, talhari, santajisti, hoti, falsificatori.

Ajung sa plateasca numai daca se face publicitate. Altfel, impart intre ei si aia e.

Sa va fereasca Dumnezeu sa ajungeti sa aveti nevoie de ei.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings