Donald Trump spune că ar putea participa la parada militară a Rusiei de Ziua Victoriei în mai - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203sâmbătă 06 iun 2020

Donald Trump spune că ar putea participa la parada militară a Rusiei de Ziua Victoriei în mai

de N.O. Vineri, 8 noiembrie 2019, 19:47
- a A+
Imagine
Președintele american Donald Trump a spus vineri că se gândește să participe la Ziua Victoriei din Rusia de pe 9 mai, după ce președintele Vladimir Putin a prelungit invitația, relatează Reuters.


"Apreciez invitația. Este fix în mijlocul sezonului politic, așa că voi vedea dacă pot, dar mi-ar plăcea să merg dacă aș putea", a spus Trump reporterilor înainte să plece de la Casa Alba pentru evenimente legate de campania electorală.

Rusia organizează o paradă anuală pentru a celebra victoria Uniunii Sovietice din Al Doilea Război Mondial asupra Germaniei Naziste, dar Kremlin a spus că aniversarea de 75 de ani, de anul viitor, va fi organizată cu mare pompă.

Ministrul adjunct de externe de la Moscova, Sergei Ryabkov, a spus, citat de RIA, că invitația lui Putin către omologul său american a fost "primită cu interes", dar încă nu există un răspuns de la Casa Albă.

În timp ce relațiile SUA-Rusia au atins un nivel scăzut după ce agențiile de informații americane au concluzionat că Moscova s-a amestecat în alegerile prezidențiale din 2016 pentru a-l ajuta pe Trump, cei doi lideri au menținut ceea ce pare o relație bună.
1711 afisari


e normal
Ademordna [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 20:56
+6/6
E ziua in care Rusia isi etaleaza armele si se lauda cu ce are. E normal sa se laude si cu cartitele. Iliescu va si el acolo sau e prea ramolit?
Mai bine sa nu promita
Sparafucile [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 21:25
+4/4
Caci rusii il mai invita doar daca mai ramine el presedinte. Or cum democratii i-au sarit la beregata e bine sa stie ca rusii nu-l primesc cu beregata sfasiata.
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings