Prezidențiale fără dezbatere? Ceva-ceva tot va fi: Cel puțin jumătate dintre principalii candidați - în confruntarea de diseară la Europa FM - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2942sâmbătă 11 iul 2020

Prezidențiale fără dezbatere? Ceva-ceva tot va fi: Cel puțin jumătate dintre principalii candidați - în confruntarea de diseară la Europa FM

de C.I. Joi, 7 noiembrie 2019, 16:04
- a A+
Imagine
Trei candidați au confirmat, până joi după-amiază, că vor participa la singura dezbatere organizată înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale, programată de Europa FM în această seară. Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor și-au confirmat prezența. Contactat de HotNews.ro, moderatorul dezbaterii, Moise Guran, a spus că nu va dezvălui, până la începutul transmisiei, lista completă a participanților.


Europa FM a anunțat că "având în vedere absența cvasitotală a dezbaterilor electorale" în campania pentru prezidențiale, i-a invitat pe principalii șase candidați la o "întâlnire electorală organizată joi, 7 noiembrie 2019, ora 20.30". Cei șase invitați - Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor - sunt "așteptați să își expună ideile, viziunea și intențiile față de România, să interacționeze între ei și să transmită astfel un mesaj de civilitate și de civilizație democratică, pe parcursul a două ore, moderate de jurnalistul Moise Guran".

Realizatorul a publicat, în cursul după-amiezii de joi, o imagine cu un "studio TV" organizat cu această ocazie de postul de radio, în platou apărând, după cum spune el, șase pupitre - unul pentru fiecare invitat (in fotografie sunt vizibile doar cinci). Dezbaterea va fi "în direct la Europa FM și pe Europafm.ro", potrivit anunțului făcut de post. Acesta acordă oricărui post de radio-TV sau site interesat permisiunea de a prelua transmisia.

Oficial, doar jumătate dintre invitați își confirmaseră participarea, până la ora 15.30, fiind așteptate în continuare anunțuri în ceea ce-i privește pe Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Mircea Diaconu.


7530 de afisari///
hmara [utilizator], Joi, 7 noiembrie 2019, 16:11
+2/4
As fi vrut sa fie Dancila, aceasta intelectuala de Videle.
Dar nu va veni, nu cred ca si-ar da seama unde se afla si care ar putea fi subiectele.
Dezabatere u saltimbancul Diaconu ? Cu d'alde.....
Plagarus [utilizator], Joi, 7 noiembrie 2019, 16:58
+2/4
...,Cumpanaul ? De rasul lumii !
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings