Eliminat după ce a omorât un pui de găină pe teren, un fotbalist croat ar putea primi un an de închisoare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2893sâmbătă 11 iul 2020

Eliminat după ce a omorât un pui de găină pe teren, un fotbalist croat ar putea primi un an de închisoare

de A.I. Joi, 7 noiembrie 2019, 13:54
- a A+
Imagine
Un jucător croat a fost eliminat după ce a omorât un pui de găină pe teren şi ar putea primi un an de închisoare pentru gestul lui, informează lefigaro.fr.


Incidentul a avut loc, duminică, la un meci dintr-o ligă inferioară din Croaţia. Mai mulţi pui de găină au intrat pe teren în timpul partidei, iar Ivan Gazdek de la echipa NK Jelengrad a alergat după ei, l-a lovit pe unul cu piciorul şi apoi l-a aruncat peste gardul terenului.

Jucătorul de 23 de ani a fost eliminat pentru conduită nesportivă, iar o asociaţie pentru protecţia animalelor a anunţat că va face plângere după gestul sportivului.

NGO Prietenii Animalelor a condamnat "comportamentul ruşinos şi laş al jucătorului, împotriva unui animal inocent, care a murit în durere, cu oasele zdrobite". Grupul va depune plângere pentru "act criminal împotriva unui animal sau tortură".

Dacă va fi găsit vinovat de violenţă împotriva animalelor, Gazdek poate primi până la un an de închisoare.

Jucătorul s-a apărat în presa croată, spunând că iubeşte animalele şi că are acasă mai multe animale de companie. El a afirmat că nu a avut intenţia să ucidă puiul.

"Am alergat după pui pentru a-i îndepărta de pe teren. Am balansat piciorul şi l-am omorât din greşeală. Puii intră mereu pe teren şi întrerup meciurile. Terenul este plin de excremente, asta nu este igienic", a spus el, informează News.ro.


3485 de afisariCred ca "r"-ul e in plus in nume...
LiviuX [utilizator], Joi, 7 noiembrie 2019, 14:29
+7/13
Banuiesc ca tu nu mananci niciodata carne, oua si nici chiar vegetale (ca sunt unii care considera ca si astea au viata). Sunt curios dar, ce mananci? Una e sa omori animale (si plante!) pentru hrana, asta face parte din sistem de cand exista animalele si plantele, si alta e sa le omori degeaba, sau si mai rau, din placere. Si da, in abatoarele civilizate, animalele sunt anesteziate inainte, tocmai pentru a nu suferi dureri. Dar e drept ca pentru unii e mai greu de inteles asta.
Cine loveste un animal poate face orice, daca nu
D-or [utilizator], Joi, 7 noiembrie 2019, 14:32
+3/5
i-ar fi frica.

Doar teama de consecinte il opreste pe unul care e in stare sa loveasca un animal sa nu loveasca sau sa tortureze si oameni vulnerabili.

In aceste conditii, teama de consecinte trebuie intretinuta, deci se impune condamnarea fotbalistului, mai ales ca a fost mediatizat, ca exemplu pentru ceilalti psihopati.
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings