Politic Show: Ministrul propus la Sănătate: "În momentul de față, România aruncă la gunoi 150 de inimi și 300 de plămâni"; Cine este Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidenţiale care cerea închisoare pentru educaţia sexuală în şcoli - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 11 iul 2020

Politic Show: Ministrul propus la Sănătate: "În momentul de față, România aruncă la gunoi 150 de inimi și 300 de plămâni"; Cine este Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidenţiale care cerea închisoare pentru educaţia sexuală în şcoli

de Sabina Bujoreanu Joi, 31 octombrie 2019, 4:12
- a A+
Imagine
Portret de candidat. Cine este Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidenţiale care cerea închisoare pentru educaţia sexuală în şcoli şi se poziţiona anti-vaccinare . Înainte de a deveni parlamentar din partea PSD, acesta a fost, în perioada iunie 2009 – decembrie 2012, director executiv la Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov. În iunie 2008, a fost consilier local oras Voluntari, primaria Voluntari, iar în 2006, consilier personal al viceprim-ministrului Bogdan Pascu. În martie 2016, Peia a fost exclus din PSD după ce a susținut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeș, potrivit Libertatea .


Ce schimbări aduce PNL în administraţie. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, la audierea ministrului propus pentru Dezvoltare, Ion Ştefan, din comisia parlamentară de specialitate, că prefecturile vor trece în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei după învestirea Guvernului, potrivit Adevărul .

Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea că nu e sinceră cu bucureștenii: E rușinos să mintă într-atât de flagrant. Deputatul Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea că a mințit de șapte ori într-o oră, marți seara, la Digi24. Afirmația a făcut-o pe pagina sa de Facebook, unde publică șapte aspecte despre care spune că primarul general al Capitalei ar fi mințit bucureștenii, Printre subiecte se numără plata subvenției pentru încălzirea termică, alocarea a cel puțin 100 de milioane de euro anual pentru sistemul de sănătate, sau că bugetul Primăriei Capitalei ar fi de doar 600 de milioane de euro, relatează Digi 24 .

Declaraţie şoc a ministrului propus la Sănătate: "În momentul de față, România aruncă la gunoi 150 de inimi și 300 de plămâni". "Nu sunt medic într-un spital privat oarecare. Este singurul centru cardio vascular din regiune. Ideea este să ajungem la un mod de funcționare european și să punem pacientul în centrul sistemului", a fost răspunsul lui Costache. Citeşte întreaga ştire: Declaraţie şoc a ministrului propus la Sănătate: "În momentul de față, România aruncă la gunoi 150 de inimi și 300 de plămâni", scrie Libertatea .

Theodor Paleologu, un monarhist care candidează la funcția de președinte al României. Theodor Paleologu pledează pentru o republică prezidențială, în care primului om în stat îi stă în putere să dizolve Parlamentul unicameral, populat de 300 de membri, potrivit Radio Europa Liberă România .


2629 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings