Comisia Europeană: Oferim României 125 milioane Euro pentru proiecte de reformă a sistemului judiciar - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 06 iun 2020

Comisia Europeană: Oferim României 125 milioane Euro pentru proiecte de reformă a sistemului judiciar

de CZ Marţi, 22 octombrie 2019, 16:47
- a A+
Imagine
​Comisia Europeană reamintește României că îi pune la dispoziție 125 de milioane de euro pentru proiecte de reformă a sistemului judiciar, a declarat marți Cristian Buchiu, șeful interimar al Reprezentanței executivului european la București.


Comisia Europeană a emis, marți, un raport dur față de România, în cadrul Mecanismului de cooperare și verificare pe justiție (MCV), în timp ce pentru Bulgaria a propus ridicarea MCV.

"La nivel administrativ, profit de acest moment să reamintesc faptul că Comisia Europeană pune la dispoziția României 125 de milioane de euro pentru proiecte destinate reformei sistemului judiciar din România. Rămânem la dispoziția autorităților române în acest sens, cum am făcut-o și în trecut", a spus Buchiu.


1267 de afisari


Ai nostri fura cu miliardele
PuieMonta007 [utilizator], Marţi, 22 octombrie 2019, 17:28
+2/4
si voi nu dati bani nici de tigari...
si te mai intrebi de ce se supara parlamentarii nostri prea iubiti pe UE...
Doamne fereste!
PuieMonta007 [utilizator], Marţi, 22 octombrie 2019, 19:30
+1/1
Sa judecam cum vrem noi!!!
Adica sa-i lasam in pace pe bietii napastuiti cu vile, insule si limuzine. Eventual sa le platim si daune pt timpul nasol petrecut prin Riviera Franceza sau Seychelles (inainte de dosare) sau prin Madagascar, Serbia , Anglia si Costa Rica (dupa dosare).
Sa zicem merci ca nu se supara vr'un boss sa dea cu Aston Martinul peste noi c'ar trebui sa faca mamele noastre pensionare CAR pt coliva.

Sa multumim stapanirii ca pe 10 August n'au decat cu bulane si gaze. Puteau da cu gloante si nu mai ieseam de la IML decat in cutii.

Sa multumim savantului eminent de la Rahiva ca a judecat corect si ne-a pus in frunte un Premier luminat si plin de har.

Am pus punct aici ca mi s-a terminat tigara ;)
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings