Cine conduce filiala USR Piatra Neamț: Ramona Tofan este fiica fostului prim-secretar PCR / Soțul ei, acum activist USR, a trecut prin PNŢCD, PSD și Partidul Verzilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 11 iul 2020

Cine conduce filiala USR Piatra Neamț: Ramona Tofan este fiica fostului prim-secretar PCR / Soțul ei, acum activist USR, a trecut prin PNŢCD, PSD și Partidul Verzilor

de R.M. Marţi, 22 octombrie 2019, 15:40
- a A+
Imagine
Cotidianul nemțean vestea.net scrie că șefa organizației USR Piatra Neamț este Ramona Tofan (fostă Dospinescu), fiica lui Constantin Dospinescu, fost primar și prim-secretar PCR la Piatra Neamț între 1980 și 1986. Soțul ei, care este acum președintele organizației USR din comuna Horia, a fost, pe rând, vicepreşedinte PNŢCD Neamţ, şef de organizaţie PSD şi candidat la primărie din partea Partidului Verde.


Ramona Tofan a fost aleasă în iunie 2019 vicepreședinte USR Neamț și, tot în acea perioadă, devine și președinte al organizației locale Piatra Neamț.

"(...) facem și precizarea că tot e la modă cu acuzațiile (vezi cazul Dan Barna – Rise Project) ba că unele dezvăluiri apar în campanie electorală, ba că altele sunt la pont, că acest articol a plecat de la sesizarea făcută de membri ai USR Neamț care chiar își doresc ca partidul lor să fie "altceva" în politica românească și, de asemenea, să se renunțe la ipocrizie în discursul public", precizează autorul articolului, ziaristul Daniel Vinca.

Soțul Ramonei Tofan, Salvadori, a fost vicepreşedinte PNŢCD Neamț și, din 1999 până la începutul lui 2001, preşedintele Fondului Proprietăţii Private Neamț.

În 2012, revine în politică și candidează la alegerile locale din partea PSD, în epoca USL, pentru a deveni consilier local.

În 2016, îl regăsim în Partidul Verde, din partea căruia a candidat la primărie.

În urmă cu un an, Salvadori Tofan a intrat în USR. Mai multe aici .


6450 de afisariE nevoie de schimbare imediata
Doru1963 [utilizator], Marţi, 22 octombrie 2019, 15:48
+15/19
Nu pricep cum a fost posibila alegerea sa? In zona aia colcaie de PSD...
Stiu ca e imposibl la centru sa stii tot si sa le pe toate, insa astept o masura urgenta!!!!!!!!!!!

E de bun augur acest aspect:
"acest articol a plecat de la sesizarea făcută de membri ai USR Neamț care chiar își doresc ca partidul lor să fie „altceva” în politica românească"

Nu stiu legile interne USR, nu stiu cum e posibil acum sa fie data jos, dar e nevoie de a actiona rapid!!!!!!! Se poate oare dizolva organizatia aia ca sa existe din nou alegeri, trebuie sa fie o solutie...
Da' voi ce aţi crezut?
Amad [utilizator], Marţi, 22 octombrie 2019, 15:51
+13/25
La noi binele comunităţii trece prin binele personal.
Inainte de 89 erau cateva milioane de membri de partid. Marea majoritate erau acolor doar pentru un oscior cât de mic. Credeţi că s-au evaporat pur şi simplu? Odraslele lor credeţi că au învăţat altceva?


Spor la visat cai verzi pe pereţi.
inca 18 comentarii comenteaza
Cookie Settings